- 35 % na drugi kos. Uporabi kodo: LELOSI35
Brezplačna dostava nad 80 €
Hitro in varno plačilo
Možnost vračila izdelka

★★★★★ Ocenjeno s 4,9 od 5 Bodi pripravljena na poletjeNajljubši izbor za 2022 Capri Bermuda Hotty

POPOLNOST SICER NE OBSTAJA, A PRI LELOSI SMO SE JI PRIBLIŽALI.

Visok 8 cm pas

V LELOSI pajkicah se počutiš udobno pri vseh aktivnostih. Za to poskrbi visok 8 cm pas, zahvaljujoč kateremu pajkice vedno ostanejo na svojem mestu.

Material, ki diha

Material LELOSI pajkic odlikuje inovativna membrana, ki ustvarja pretok zraka in odvaja vlago. Na ta način je poskrbljeno, da tvoja koža diha in se ne poti.

Izjemna mehkoba LELOSI vlaken

LELOSI vlakna so nežna, a hkrati izredno trpežna. So najboljši približek naravni organski svili, zato ti zagotovijo nepremagljivo udobje pri vsem, kar počneš.

0 % prosojnost

V LELOSI oblačilih si lahko vedno brezskrbna, saj material ni prosojen in ti omogoča neomejene možnosti kombiniranja različnih barv in stilov.

Material ne povzroča srbečice
Odlična elastičnost
Edinstveni dizajni
Vlakna, ki uravnavajo toploto

Skort Justine

41.00 €

Skort Martina

41.00 €

Skort Monica

41.00 €

Skort Billie

41.00 €

Skort Anna

39.00 €

Capri Venera

37.00 €

Capri Black mamba

30.00 €

Hotty Black mamba

18.00 €

Bermuda Black mamba

24.00 €

Capri Ocean

30.00 €

Capri Victoria Move

48.00 €

Capri Gaja

37.00 €

POGLEJ, KAKO JIH NOSIJO DRUGE

POGOSTA VPRAŠANJA

Priporočamo pranje na programu za občutljivo perilo pri 30 stopinjah. Pred pranjem oblačila obrnite tako, da bo tisk na notranji strani.
Sušenje v sušilcu ni dovoljeno.
Ne uporabljajte belila!

Pri izbiri velikosti si pomagajte s tabelo, ki jo najdete pri vsakem artiklu v spletni trgovini.
Če se tudi po pregledu tabele ne morete odločiti, katera velikost bi bila za vas najbolj ustrezna, nam lahko pišete na info@lelosi.si in z veseljem vam bomo pomagali.

Pajkice so neprosojne. Delna prosojnost se lahko pojavi le pri prekomernem raztezanju materiala, zato je pomembna izbira ustrezne velikosti.

LELOSI pajkice imajo visok pas, so zelo raztegljive, ne tiščijo, zato so mnoge noseče stranke navdušene nad njimi. Je pa seveda odvisno tudi od postave in velikosti trebuha.

Seveda jih lahko zamenjate. Pojdite na obrazec za vračila. Tam dobite vse potrebne informacije. Za več informacij nas lahko kontaktirate na info@lelosi.si in z veseljem vam bomo pomagali.

Material LELOSI pajkic se zelo razlikuje od materiala klasičnih športnih pajkic. Številne stranke jih z veseljem uporabljajo za jogo, pilates in hojo. Vendar je potrebno upoštevati, da lahko intenzivna vadba poškoduje vlakna in povzroči obrabo.


Pridruži se več kot 800.000
zadovoljnim uporabnicam