- 35 % na drugi kos. Uporabi kodo: LELOSI35
Brezplačna dostava nad 80 €
Hitro in varno plačilo
Možnost vračila izdelka

★★★★★ Ocenjeno s 4,9 od 5 Tudi v nosečnosti izberi udobje Uživaj v LELOSI izdelkih Pajkice Trenirke Pižame

Mehko udobje brez kompromisov z LELOSI

Marsikatera bodoča mamica se v obdobju veselega pričakovanja sprašuje, kje najti elegantna in udobna nosečniška oblačila.

V prvih mesecih, ko se vse obleke čudežno skrčijo, pride na dan tvoja iznajdljivost. Prva misel so gotovo mehke trenirke, ki te prijetno objamejo in zagotavljajo toplino. A vendarle bo športnih dogodkov vse manj, zato ti z veseljem predlagamo LELOSI pajkice.

Od naših zvestih uporabnic smo dobili ogromno pozitivnih odzivov. Večina pravi, da lahko svojo številko nosi vsaj še prvih šest mesecev nosečnosti, saj so pajkice izredno elastične in udobne. Raztegljiv material poskrbi za to, da te ne bo tiščalo, hlače pa bodo ostale na svojem mestu. Mlade mamice so navdušene tudi nad neprosojnim materialom, zato se lahko samozavestno odpraviš po vsakdanjih opravkih.

S kratkimi modeli v toplih mesecih, večno klasiko dolgih pajkic za vse priložnosti ali trenirkami, ki zagotavljajo maksimalno udobje, te v LELOSI razvajamo v celotnem obdobju nosečnosti.

Popolnost ne obstaja, a pri LELOSI smo se ji približali.
Visok 8 cm pas
0 % prosojnost
Vlakna, ki uravnavajo toploto
Odlična elastičnost
Material ne povzroča srbečice
Material, ki diha, in se popolno prilega
Več kot 800.000 zadovoljnih strank
Omejena izdaja edinstvenih patentiranih dizajnov
Za čez dan izberi najudobnejše pajkice
Izberi pajkice
Za čez dan izberi najudobnejše pajkice

Pajkice Matylda

44.00 €

Pajkice Isadora

44.00 €

Pajkice Kitri

44.00 €

Pajkice Allegra

44.00 €
Ogrej se s toplo in mehko trenirko
Izberi trenirko
Ogrej se s toplo in mehko trenirko

Hlače Kylie

45.00 €

Hlače Molly

45.00 €

Hlače Piper

45.00 €

Hlače Alice

45.00 €
Za spanje kot na najmehkejšem oblačku
Izberi pižamo ali spalno srajco
Za spanje kot na najmehkejšem oblačku

Pižama Tiana

59.00 €

Hotty pižama Bambi

29.00 €

Pižama Yeti

55.00 €

Pižama Pingo

55.00 €

POGLEJ, KAKO JIH NOSIJO DRUGE

POGOSTA VPRAŠANJA

Priporočamo pranje na programu za občutljivo perilo pri 30 stopinjah. Pred pranjem oblačila obrnite tako, da bo tisk na notranji strani.
Sušenje v sušilcu ni dovoljeno.
Ne uporabljajte belila!

Pri izbiri velikosti si pomagajte s tabelo, ki jo najdete pri vsakem artiklu v spletni trgovini. Svetujemo vam izbiro velikosti, ki jo običajno nosite, do nekje 5 ali 6 meseca nosečnosti. Kasneje pa, če je to potrebno in možno, lahko tudi večjo številko. Veliko je odvisno od posamezne osebe.
Če se tudi po pregledu tabele ne moreš odločiti, katera velikost bi bila zate najbolj ustrezna, nam lahko pišeš na info@lelosi.si in z veseljem ti bomo pomagali.

Pajkice so neprosojne. Delna prosojnost se lahko pojavi le pri prekomernem raztezanju materiala, zato je pomembna izbira ustrezne velikosti.

Nimamo ločene linije za nosečniške pajkice. LELOSI pajkice imajo visok pas, so zelo raztegljive, ne tiščijo, zato so mnoge noseče stranke navdušene nad njimi. Je pa seveda odvisno tudi od postave in velikosti trebuha.

Pajkice so narejene iz zelo raztegljivega materiala, imajo elastičen pas, ki ne stiska in je zelo prožen, zato jih pohvalijo mnoge nosečnice.

Seveda jih lahko zamenjate. Pojdite na obrazec za vračila. Tam dobite vse potrebne informacije. Za več informacij nas lahko kontaktirate na info@lelosi.si in z veseljem vam bomo pomagali.


Pridruži se več kot 800.000
zadovoljnim uporabnicam