Poudarite svojo naravno lepoto LELOSI perilo za oblikovanje postave Bež kolekcija Stella Črna kolekcija Olympia

Vsaka oblina priča o tvoji edinstvenosti. Včasih pa si zaželimo te obline tudi same oblikovati. LELOSI kolekcija za oblikovanje postave je ustvarjena za žensko, ki si želi brezhibne figure, ne da bi se morala odreči udobju.

V kolekciji se popolnost združi s funkcionalnostjo. V vsakem kosu boš videti vitkejša, poudarila boš naravne čare svojega telesa in spretno skrila nepravilnosti. Ne gre le za oblikovanje postave - želimo si, da se vsak dan počutiš neomajno samozavestno.
Odkrijte čarobnost brezhibnega udobja in stila
Ker si zaslužiš izgledati in se počutiti najboljše, vsak dan.
MODRČEK

Top v stilu pull-over ima posebno pletenje za oporo in oblikovanje prsi, silikonski trak na notranji strani preprečuje vihanje in nastavljive naramnice, ki zagotavljajo dolgotrajno udobje in definirano silhueto.

Silikonski trak na notranji strani preprečuje vihanje
Nastavljive naramnice

POGLEJ VEČ
HLAČKE

Izkusite popolno mešanico udobja in samozavesti z našimi slip/hlačnicami. Te hlačke, oblikovane z visokim pasom in ciljno kompresijo, oblikujejo vaš trebuh in pas, medtem ko spodnji pas z notranjim silikonom zagotavlja, da ostanejo na mestu.

Oblikuje trebuh in pas
Silikonski trak na notranji strani preprečuje vihanje

POGLEJ VEČ
KRATKE HLAČE

LELOSI shapewear kratke hlače imajo visok pas in spodnji pas z notranjim silikonom, ki preprečuje kakršno koli zvijanje za brezšiven videz. S ciljno kompresijo za oblikovanje in učinkom proti drgnjenju naše kratke hlače za oblikovanje zagotavljajo udobno vitko silhueto ves dan.

Oblikuje trebuh in pas
Preprečuje drgnjenje stegen

POGLEJ VEČ
SPODNJA MAJICA

Predstavljamo vam našo modro spodnjo majico: z učinkom oblikovanja trebuha, notranjim silikonskim spodnjim pasom in nastavljivimi naramnicami je vaša popolna izbira za celodnevno udobje in jo lahko nosite z modrčkom ali brez njega. Naše posebno pletenje zagotavlja izjemno oporo in definicijo prsi.

Oblikuje trebuh
Lahko se nosi z ali brez modrčka

POGLEJ VEČ
OBLEKA

Ko oblačilo zahteva gladkost od prsi do kolen, je obleka LELOSI za vas najboljša izbira. Z nastavljivimi naramnicami in posebnimi pleteninami za podporo prsnega koša ne bo prav nič strahu, da bi ustvarili črte, ki bi kvarile videz.

Oblikuje trebuh in pas za brezhiben videz
Posebno pletenje za oporo in oblikovanje prsi

POGLEJ VEČ

Shapewear obleka Stella

32.00 €

Shapewear kratke hlače Stella

26.00 €

Shapewear hlačke Stella

24.00 €

Shapewear modrček Stella

20.00 €

Shapewear spodnja majica Stella

26.00 €

Shapewear obleka Olympia

32.00 €

Shapewear kratke hlače Olympia

26.00 €

Shapewear hlačke Olympia

24.00 €

Shapewear modrček Olympia

20.00 €

Shapewear spodnja majica Olympia

26.00 €