Poudari svojo naravno lepoto Perilo za oblikovanje postave LELOSI Bež kolekcija Stella Črna kolekcija OlympiaTemno bež kolekcija Divina

Vsaka oblina priča o tvoji edinstvenosti. Včasih pa si zaželimo te obline tudi same oblikovati. Kolekcija za oblikovanje postave LELOSI je ustvarjena za ženske, ki želijo poudariti svojo naravno lepoto in se počutiti samozavestne v svoji koži, ne da bi se odrekle udobju.

V kolekciji se popolnost združi s funkcionalnostjo. V vsakem kosu perila boš videti vitkejša, poudarila boš naravne čare svojega telesa in spretno skrila nepravilnosti. Ne gre le za oblikovanje postave - želimo si, da se vsak dan počutiš neprekosljivo samozavestno.
Odkrijte čarobnost brezhibnega udobja in stila
Ker si zaslužiš izgledati in se počutiti najboljše, vsak dan.
MODRČEK

Top v stilu pull-over ima posebno pletenje za oporo in oblikovanje prsi, silikonski trak na notranji strani preprečuje vihanje in nastavljive naramnice, ki zagotavljajo dolgotrajno udobje in definirano silhueto.

Modrček brez zapenjanja na hrbtni strani je izjemno udoben in ima vse lastnosti, ki jih imaš rada: posebno tkanje za oporo in oblikovanje prsi, silikonski trak na notranji strani, ki preprečuje vihanje, in nastavljive naramnice, ki zagotavljajo dolgotrajno udobje ter elegantno oblikovano postavo.Silikonski trak na notranji strani preprečuje vihanje
Nastavljive naramnice

POGLEJ VEČ
HLAČKE

Izkusi popolno mešanico udobja in samozavesti z našimi slip hlačnicami. Te hlačke, oblikovane z visokim pasom in ciljno kompresijo, oblikujejo tvoj trebuh in pas, medtem ko spodnji pas z notranjim silikonom zagotavlja, da ostanejo na mestu.

Oblikuje trebuh in pas
Silikonski trak na notranji strani preprečuje vihanje

POGLEJ VEČ
KRATKE HLAČE

Kratke hlače LELOSI shapewear imajo visok pas in spodnji pas z notranjim silikonom, ki preprečuje kakršno koli zvijanje za brezšiven videz. S ciljno kompresijo za oblikovanje in učinkom proti drgnjenju naše kratke hlače za oblikovanje omogočajo vitko postavo ves dan.

Oblikuje trebuh in pas
Preprečuje drgnjenje stegen

POGLEJ VEČ
SPODNJA MAJICA

Spoznaj spodnjo majico, ki s svojo mehko tkanino laska tvojemu telesu. Z učinkom oblikovanja trebuha, notranjim silikonskim spodnjim pasom in nastavljivimi naramnicami je tvoja popolna izbira za celodnevno udobje. Lahko jo nosiš z modrčkom ali brez njega. Kakovostno tkanje ti vedno zagotavlja izjemno oporo prsim.

Oblikuje trebuh
Lahko se nosi z ali brez modrčka

POGLEJ VEČ
OBLEKA

Ko oblačilo zahteva gladkost od prsi do kolen, je obleka LELOSI tvoja najboljša izbira. Z nastavljivimi naramnicami in posebnim tkanjem za podporo prsnega koša ne bo strahu, da bi ustvarila črte, ki bi kazile tvoj videz.

Oblikuje trebuh in pas za brezhiben videz
Posebno pletenje za oporo in oblikovanje prsi

POGLEJ VEČ
BODI

LELOSI bodi je narejen tako, da oblikuje trebuh in s ciljno kompresijo oblikuje vaše obline. Poleg tega nastavljivi trakovi zagotavljajo prileganje za celodnevno udobje.

Oblikuje trebuh
Posebno pletenje za oporo in oblikovanje prsi

POGLEJ VEČ

Shapewear bodi Stella

39.00 €

Shapewear kratke hlače Stella

26.00 €

Shapewear hlačke Stella

24.00 €

Shapewear modrček Stella

20.00 €

Shapewear spodnja majica Stella

26.00 €

Shapewear obleka Stella

32.00 €

Shapewear bodi Olympia

39.00 €

Shapewear hlačke Olympia

24.00 €

Shapewear kratke hlače Olympia

26.00 €

Shapewear spodnja majica Olympia

26.00 €

Shapewear obleka Olympia

32.00 €

Shapewear modrček Olympia

20.00 €

Shapewear bodi Divina

39.00 €

Shapewear obleka Divina

32.00 €

Shapewear kratke hlače Divina

26.00 €

Shapewear hlačke Divina

24.00 €

Shapewear modrček Divina

20.00 €

Shapewear spodnja majica Divina

26.00 €