FAQ

SPLOŠNA VPRAŠANJA

Priporočamo pranje na programu za občutljivo perilo pri 30 stopinjah.

Pred pranjem hlače obrnite tako, da bo tisk na notranji strani.

Sušenje v sušilcu ni dovoljeno.

Ne uporabljaj belila!

LELOSI hlače so na voljo v treh velikostih: mali (za konfekciji XS in S), osnovni (M in L) in plus velikosti (XL, 2XL in 3XL). Pri izbiri velikosti ti pomaga tabela, ki jo najdeš pri vsakem artiklu v spletni trgovini.

Hlače so neprosojne. Delna prosojnost se lahko pojavi le pri prekomernem raztezanju materiala, zato je pomembna izbira ustrezne velikosti.

Žal fizične trgovine nimamo, zato pomerjanje ni mogoče. Prav tako ne ponujamo možnosti osebnega prevzema.

Ker modele hlač redno menjavamo, da si lahko unikatna, pri nakupu lahko izbiraš le med hlačami, ki so v ponudbi na spletni strani. Ostali modeli so žal razprodani.

LELOSI hlače imajo visok pas, so zelo raztegljive, ne tiščijo ... zato so mnoge noseče stranke navdušene nad njimi. Je pa seveda odvisno tudi od postave, velikosti trebuha …

Material LELOSI hlač se močno razlikuje od materiala klasičnih športnih pajkic. Kljub temu jih mnoge stranke z zadovoljstvom uporabljajo tudi v ta namen. Zavedati pa se je potrebno, da intenzivna vadba lahko poškoduje vlakna in povzroči obrabo.

LELOSI hlače niso kompresijske.

O MATERIALU

LELOSI AAMS veganska mlečna svila - rekonstrukcija organske in mlečne svile z izboljšano vzdržljivostjo in elastičnostjo. Je izredno mehak in udoben material, kakršnega na našem tržišču ne boš našla. Gre za material, na osnovi poliestrov, izdelan po posebnem postopku. Čeprav je material umeten, je zelo prijeten za kožo.

Več o materialu si preberi  v zgodbi.

LELOSI AAMS veganska mlečna svila ni organski material, saj bi bile v tem primeru hlače neuporabne. Naš material je rekonstrukcija organske mlečne svile, ki združuje 98,65 % lastnosti naravne in organske mlečne svile. Gre za material, na osnovi poliestrov, izdelan po posebnem postopku.

Klasična mlečna svila je pridelana iz kravjega mleka, klasična svilena vlakna pa botrujejo pomoru na deset tisoče sviloprejk v vreli vodi. V ekipi LELOSI verjamemo, da lahko s sodobno znanostjo rekonstrukcije naravnih vlaken nadomestimo vlakna mlečne svile z nespornimi materiali in tako pripomoremo k opuščanju uporabe postopkov krutega genocida živali in zlorabo mlečnih izdelkov za izdelavo oblačil.

PLAČILA, VRAČILA IN MENJAVE

Na strani podprta plačilna sredstva so plačilo po povzetju, kreditna kartica, PayPal in predračun. 

Če izvedeš dve ločeni naročili, ti popusta žal ne moremo odšteti, saj so pri nakupu dveh kosov hkrati stroški priprave pošiljke, pakiranja in pošiljanja le eni, pri ločenih paketih pa tudi nam to predstavlja dvojno delo in dvojne stroške.
Mogoče pa najdeš dvoje hlače, ki ti ustrezajo, vzameš še kakšne za darilo, ali pa naročiš skupaj s prijateljico/sorodnico ... ;)

Kurirji ne izročajo računov. Račun se po prevzemu pošiljke avtomatsko pošlje na tvoj elektronski naslov.

Seveda lahko zamenjaš. Obišči obrazec za vračila. Tam dobiš vse potrebne informacije in izpolniš obrazec za menjavo.

Seveda hlače lahko tudi vrneš. Obišči obrazec za vračila. Tam dobiš vse potrebne informacije in izpolniš obrazec za vračilo.

Prosimo, da nam napišeš svoja opažanja na info@lelosi.si. Če ne vemo, ti ne moremo pomagati …