Poletni val popustov: pripravi se na poletje ☀️ - 25 % na drugi kos. Uporabi kodo: LELOSI25 🎁 Brezplačno darilo pri vsakem nakupu nad 100 €! 🎁

NAŠA ZGODBA

Skrivnost je v materialu

Popolnost morda ne obstaja, vendar smo se ji pri LELOSI zelo približali. Naše izdelke odlikujejo mehkoba materiala, udobje in izjemna vzdržljivost. Umetna vlakna so najboljši približek naravni organski svili. Nežna, a izredno trpežna vlakna so oblikovana tako, da se prilegajo kot druga koža, lahkoten material pa omogoča gibanje brez omejitev.
Vlakna so bila zasnovana kot rekonstrukcija naravnih materialov in združujejo moč, nežnost in mehkobo svile s poudarjeno vzdržljivostjo in elastičnostjo, katera prispevajo k trajnostni uporabi. Inovativna membrana ustvarja pretok zraka in odvaja vlago, kar omogoča dolgotrajno udobje v različnih situacijah. Celoten proces smo s serijo izboljšav in uporabniških preskusov pripeljali do stopnje, ko je blago pripravljeno, da ga spozna širši svet. Ekskluzivno udobje za uporabnice, ki si želijo najboljše.

Inovativen način razmišljanja o tkaninah

Verjamemo, da lahko s sodobno znanostjo prenove naravnih vlaken nadomestimo svilena vlakna in jih s tehnološkimi postopki izboljšamo in okrepimo. Podobno kot vrhunski svetovni kuharski mojstri, ki ustvarjajo lastne mešanice začimb za svoje jedi, smo tudi mi izbrali materiale, ki s svojo kombinacijo edinstvenih lastnosti zagotavljajo vrhunsko udobje. Tako smo dobili najmehkejšo, najmočnejšo in najprijetnejšo tkanino, ki je osnova za izdelavo naših oblačil.
V začaranem krogu hitre mode, ki ima velik vpliv na okolje in ljudi, je pomemben razmislek o podaljšani življenjski dobi oblačil, zato stremimo k temu, da so oblačila LELOSI trajnostno naravnana in ob ustreznem vzdrževanju trpežna tudi v zahtevnejših razmerah. Poseben poudarek dajemo elastičnosti in udobju. Končno se lahko posloviš od oblačil, ki so bila zjutraj pretesna, do večera pa so postala preveč ohlapna. Zaključila si z neprijetnim srbenjem kože in prosojnostjo. Z našimi oblačili boš sveža, mlada in polna energije.

Ko udobje postane tvoj stil

Pomemben del dobrega počutja je tudi dober videz, zato smo poseben poudarek dali ustvarjalnosti modnih oblikovalcev z izjemnimi idejami. Kombinacija edinstvenih dizajnov in neprekosljive popolnosti vlaken zagotavlja najboljšo izkušnjo, kar vedno znova potrjuje tudi velika skupina zadovoljnih uporabnic. Naši modeli so izdelani v omejenih količinah in s poudarkom na kakovosti.
V podjetju LELOSI veliko pozornosti posvečamo razvoju in inovacijam na področju tekstila. Verjamemo, da si naše stranke zaslužijo brezkompromisno kakovost, zato so naši modeli zasnovani z vizijo trajnosti in udobja, kar jih dela tudi okolju prijazne. Naš motiv je ustvarjanje kakovostnejših vlaken, ki omogočajo boljše življenje.