- 35 % na drugi kos. Uporabi kodo: LELOSI35

NAŠA ZGODBA

Skrivnost je v materialu

Popolnost morda ne obstaja, vendar smo se ji v LELOSI zelo približali. Naše izdelke odlikujejo mehkoba materiala, udobje in izjemna vzdržljivost. Umetna vlakna so najboljši približek naravni organski svili. Nežna, a izredno trpežna vlakna so oblikovana tako, da se prilegajo kot druga koža, lahkoten material pa omogoča gibanje brez omejitev.
Vlakna so bila zasnovana kot rekonstrukcija naravnih materialov in združujejo moč, nežnost in mehkobo svile s poudarjeno vzdržljivostjo in elastičnostjo, ki prispevajo k trajnostni uporabi. Inovativna membrana ustvarja pretok zraka in odvaja vlago, kar omogoča dolgotrajno udobje v pestrem spektru situacij. Celoten proces smo s serijo izboljšav in praktičnih preskusov uporabnic pripeljali do stopnje, ko je blago pripravljeno za to, da ga spozna širši svet. Ekskluzivno udobje za uporabnice, ki si želijo najboljše.

Inovativen način razmišljanja o tkaninah

Verjamemo, da lahko s sodobno znanostjo rekonstrukcije naravnih vlaken nadomestimo svilena vlakna in jih s tehnološkimi postopki izboljšamo in okrepimo. Podobno kot vrhunski svetovni kuharski mojstri, ki ustvarjajo lastne mešanice začimb za svoje jedi, smo tudi mi izbrali materiale, ki s svojo kombinacijo edinstvenih lastnosti zagotavljajo vrhunsko udobje. Tako smo dobili najmehkejšo, najmočnejšo in najprijetnejšo tkanino, ki je osnova za izdelavo naših oblačil.
V začaranem krogu hitre mode, ki ima velik vpliv na okolje in ljudi, je pomemben razmislek o podaljšani življenjski dobi oblačil, zato stremimo k temu, da so LELOSI oblačila trajnostno naravnana in ob ustreznem vzdrževanju trpežna tudi v zahtevnejših razmerah. Poseben poudarek dajemo elastičnosti in udobju. Dovolj je bilo oblačil, ki so zjutraj pretesna, konec dneva pa preveč ohlapna, dovolj je srbeče kože in prosojnosti. Z našimi oblačili boš sveža, mlada in polna energije.

Ko udobje postane tvoj stil

Pomemben del dobrega počutja je tudi dober videz, zato smo poseben poudarek dali ustvarjalnosti modnih oblikovalcev z izjemnimi idejami. Kombinacija edinstvenih dizajnov in neprekosljive popolnosti vlaken zagotavlja najboljšo izkušnjo, kar vedno znova potrjuje tudi velika skupina zadovoljnih uporabnic. Naši modeli so izdelani v omejenih količinah in s poudarkom na kakovosti.
V podjetju LELOSI veliko pozornosti posvečamo razvoju in inovacijam na področju tekstila. Verjamemo, da si naše stranke zaslužijo brezkompromisno kvaliteto, zato so naši modeli zasnovani z vizijo trajnosti in udobja, kar jih dela tudi okolju prijazne. Naš motiv so boljša vlakna, ki omogočajo boljše življenje.