Začni svojo vodno pustolovščino z LELOSI SUPom

Predstavljamo kolekcijo LELOSI supov, tvojo vstopnico v vznemirljiv svet raziskovanja in zabave na prostem.


Stoječe veslanje je vse bolj priljubljen vodni šport, ki ponuja neverjetno vadbo celotnega telesa. Pri tem aktiviraš trup, izboljšaš ravnotežje in okrepiš mišice - medtem pa uživaš v prelepi naravi.
Odlični vsestranski (all-around) supi, primerni za vsakogar

LELOSI supi so oblikovani tako, da ti omogočijo najboljšo veslaško izkušnjo. Nedrseča podlaga EVA zagotavlja izboljšano varnost, smerniki 2+1 pa poskrbijo za stabilnost in okretnost, zaradi česar lahko samozavestno veslaš po različnih vodnih površinah. Elastična vrv ti pomaga na sup pritrditi osebne potrebščine.

Naši supi so lahki (8,2 kg), v kompletu pa je tudi priročen nahrbtnik, v katerem jih lahko udobno prenašaš. Supe zlahka sestaviš v nekaj minutah.

Izstopaj na vodi s čudovitimi LELOSI supi

Ne glede na to, ali imaš bogate veslaške izkušnje ali pa se s supanjem šele spoznavaš, vsestranski (all-around) LELOSI supi so namenjeni vsem stopnjam znanja. Na voljo so ti v številnih barvitih dizajnih, po katerih je LELOSI znan.

Pridruži se naši vselej rastoči skupnosti sup entuziastov in se prepričaj, v čem je čar! Izberi med čudovitimi LELOSI dizajni in se podaj na svojo vodno pustolovščino.

Stabilen WindSUP z napihljivim jadrom

Naš WindSUP z napihljivim jadrom je ustvarjen za vodne pustolovščine in je primeren za vse, od začetnikov do izkušenih suparjev.

Nedrseča podlaga EVA zagotavlja varnost, medtem ko touring oblika deske omogoča daljše in hitrejše supanje po različnih površinah, kot so reke, jezera in morje. Kombinacija veslanja in windsurfinga prinaša raznoliko vadbo, ki vključuje različne mišične skupine in dobro vpliva na ravnotežje ter koordinacijo.

Napihljivo jadro enostavno hitro sestaviš, razstaviš in pospraviš v nahrbtnik. Odlikuje ga tudi to, da se ne potopi in plava na vodi, zaradi česar ga lahko hitro potegneš iz vode.

WindSUP lahko uporabiš tako za surfanje kot tudi supanje.

ALL AROUND
lelosi_sup_sirocco_0
Sup Sirocco
219.00 €
lelosi_sup_poseidon_0
Sup Poseidon
219.00 €
Z OKENČKOM
lelosi_sup_sea monster_0
Sup Sea monster
269.00 €
lelosi_sup_levant_0
Sup Levant
269.00 €
WINDSUP
Komplet vsebuje*:

  • 1x sup deska
  • 1x veslo
  • 1x snemljiv smernik
  • 1x ročna črpalka z merilnikom tlaka
  • 1x nahrbtnik
  • 1x trak za gleženj
  • 1x komplet za popravilo
  • 1x uporabniški priročnik

*Komplet WindSUP vsebuje še napihljivo jadro, nastavek za napihovanje jadra, dodaten smernik in nahrbtnik za jadro.

Garancijski list in garancijski pogoji

SUP Dodatki

Pri vsaki vodni pustolovščini in pri različnih vodnih športih, kot so supanje, čolnarjenje, jadranje ali ribarjenje, je ključno imeti ob sebi zanesljive spremljevalce, ki bodo tvoje osebne stvari zaščitili pred vodo.

Odkrij vodoodporne izdelke LELOSI, ki ti bodo omogočili, da svoja rezervna oblačila ohraniš suha, da so mobilni telefon, ključi, kartice, malica … na varnem. Naši izdelki so ustvarjeni iz kakovostnih materialov, zato ti bodo nudili ustrezno zaščito pred vodo.

Z našimi nepogrešljivimi vodoodpornimi izdelki LELOSI boš lahko brezskrbno užival v vseh vodnih aktivnostih, vedno pripravljen na nove izzive in nepozabne trenutke.

Ročna tlačilka s trojnim delovanjem

59.00 €

Vodoodporna torbica za telefon

6.00 €

Vodoodporna torba

12.00 €