NOVO MERILO UDOBNOSTI IN TRPEŽNOSTI

Tehnologija

Brezšivna kolekcija pajkic LELOSI je narejena s posebnim postopkom pletenja. Te pajkice nimajo šivov, kar pomeni, da se odlično raztezajo, ohranjajo obliko in zagotavljajo ciljno kompresijo. Vse te lastnosti so združene v elegantnem dizajnu, ustvarjenem iz enega samega kosa blaga.

Izdelek

Naša naložba v najnovejšo strojno opremo zagotavlja, da je vsak par dokaz trajnosti, zmanjšuje šibke točke za dolgo življenjsko dobo ter ponuja izboljšane lastnosti odvajanja vlage za vrhunsko zmogljivost.

Življenjski slog

Brezšivne pajkice LELOSI niso samo oblačila; predstavljajo znanstveno inovacijo, prilagojeno tvojemu življenjskemu slogu, bodisi med vadbo ali sproščenim dnem doma. Odkrij mešanico stila, udobja in vzdržljivosti, ki postavlja LELOSI v ospredje sveta športne mode.

Te podrobneje zanima tehnologija nastanka brezšivnih pajkic LELOSI?
Klikni, razišči celoten proces in se pridruži brezšivni revoluciji.

Poišči pajkice, ki se z različnimi možnostmi kompresije popolnoma prilegajo tvojemu telesu

Pri LELOSI razumemo, da se tvoj dan giblje z različnim tempom, zato smo izdelali brezšivne pajkice s tremi stopnjami kompresije, ki ustrezajo vsaki dejavnosti in željam.
Nizka kompresija - tvoj prijatelj v gibanju

Predstavljaj si nežen objem okrog nog, objem, ki se prilagaja tvojim gibom - to so pajkice z nizko kompresijo. So izjemno mehke in raztegljive; skorajda boš pozabila, da jih imaš oblečene. Idealne so za jogo, raztezanje ali preprosto sproščanje na kavču, saj ti ponujajo svobodo gibanja, občutek udobja in rahlo podporo.

POGLEJ IZDELKE
Srednja kompresija - tvoj vsakdanji zaveznik

Pajkice s srednjo kompresijo ti bodo nudile podporo, ne da bi te omejevale. Kompresija je dovolj tesna, da ohranja pajkice na mestu med hitrim sprehodom ali spontanim plesom, hkrati pa dovolj udobna, da jih lahko nosiš med opravki ali pri sproščenem klepetu s prijatelji. So tvoja izbira za udobje in podporo, ki traja ves dan.

POGLEJ IZDELKE
Visoka kompresija - tvoj energičen partner

Pajkice z močno kompresijo so tvoja idealna izbira v dneh, ko preizkušaš svoje meje. Ustvarjene so, da zmanjšajo utrujenost mišic in izboljšajo pretok krvi med visoko intenzivnimi aktivnostmi, kot so tek, vadba HIIT ali drugi zahtevnejši športi. Prepusti se intenzivni vadbi s pajkicami, ki sledijo tvojemu tempu.

POGLEJ IZDELKE
Poišči si ujemajoč se zgornji del

Ker želimo, da je tvoj stil popoln, smo zate pripravili tudi ujemajoče se tope v različnih modnih barvah.

POGLEJ IZDELKE