Udobje in odpornost na novo definirana

Tehnologija

LELOSI Brezšivna kolekcija pajkic je narejena s posebnim postopkom pletenja. Te pajkice nimajo šivov, kar pomeni, da se odlično raztezajo, ohranjajo obliko in zagotavljajo ciljno kompresijo. Vse to v elegantnem dizajnu, ki je ustvarjen iz enega samega kosa.

Produkt

Z naložbo v najnovejšo strojno opremo smo poskrbeli, da je vsak par pajkic trpežen, ima zmanjšano možnost šibkih točk in zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Poleg tega pa ponuja tudi izboljšane lastnosti odvajanja vlage za vrhunsko zmogljivost.

Življenjski slog

Brezšivne pajkice LELOSI niso samo oblačila; predstavljajo znanstveno inovacijo, prilagojeno tvojemu življenjskemu slogu, bodisi med vadbo ali sproščenim dnem doma. Odkrij mešanico stila, udobja in vzdržljivosti, ki postavlja LELOSI v ospredje sveta športne opreme.

Vas zanima več o tehnologiji?
Kliknite, če želite prebrati celotno zgodbo in se pridružite brezšivni revoluciji.

Poišči popolno prileganje z različnimi možnostmi kompresije

Pri LELOSI razumemo, da se tvoj dan giblje v različnih ritmih. Zato smo izdelali naše brezšivne pajkice s tremi edinstvenimi stopnjami kompresije, ki ustrezajo vsaki dejavnosti in željam.
Nizka kompresija - Tvoj gibljivi prijatelj

Predstavljaj si nežen objem za svoje noge, ki se prilagaja tvojim gibom - to so pajkice z nizko kompresijo. So izjemno mehke in raztegljive, skorajda boš pozabila, da imaš oblečene. Idealne so za jogo, raztezanje ali preprosto sproščanje na kavču, saj ti ponujajo svobodo gibanja, občutek udobja in rahlo podporo.

POGLEJ IZDELKE
Srednja kompresija - Tvoj vsakdanji zaveznik

Pajkice s srednjo kompresijo te bodo podpirale, ne da bi te kdaj ovirale. Kompresija je dovolj tesna, da ohranja pajkice na mestu med hitrim sprehodom ali spontanim plesom, hkrati pa dovolj udobna, da jih nosiš med opravki ali pri sproščenem klepetu s prijatelji. So tvoja izbira za udobje in podporo, ki traja ves dan.

POGLEJ IZDELKE
Visoka kompresija - Tvoj energičen partner

Za dni, ko preizkušaš svoje meje, so pajkice z močno kompresijo tvoj zvesti spremljevalec. Delujejo kot "energijski pospešek" za tvoje noge, zasnovane z namenom zmanjšanja utrujenosti mišic in izboljšanja pretoka krvi med visoko intenzivnimi aktivnostmi, kot so tek, HIIT ali drug najzahtevnejši šport. Sprejmi intenzivnost s pajkicami, ki so ustvarjene, da držijo korak.

POGLEJ IZDELKE
Poišči ujemajoč zgornji del

Izbirate lahko med različnimi modnimi barvami in dvema dolžinama pajkic. Ker pa želimo, da je vaš outfit popoln, smo za vas pripravili tudi ujemajoče se tope.

POGLEJ IZDELKE