30 % popust na izbrane izdelke. Uporabi kodo: WOMAN🌸 Zadnji kosi, zadnje cene: Razišči 👀 Opravi nakup v vrednosti več kot 90 evrov, mi pa bomo v tvoj paket dodali 🎁darilo - trak LELOSI!🎁 - 35 % na drugi kos. Uporabi kodo: LELOSI35

Prazniki so blizu!

Kaj je najtežje pri nakupu daril za najbližje? Odločanje, izbiranje in ugibanje, kaj jim podariti. Prav zato smo pripravili ta priročen vodič po darilih, ki vam bo pomagal izbrati najboljša darila za ljudi, ki jih imate najraje!
DARILA ZANJO

Ne glede na to, kdo je tista posebna ženska v vašem življenju - partnerka, mama ali tašča - ti izdelki ji bodo zagotovo pričarali nasmeh na obraz.

RAZIŠČITE
DARILA ZANJ

Za moške je lahko izbira daril veliko težja, a tudi tisti najbolj zahtevni se bodo razveselili teh.

RAZIŠČITE
DARILA ZA OTROKE

Otroci so naše največje bogastvo in ni večjega veselja, kot videti njihov obraz, kako zažari, ko prejmejo darilo, ki jim je neizmerno všeč. Podarite jim topel objem najmehkejše tkanine.

RAZIŠČITE

ZA CELO DRUŽINO

Naj bodo družina, prijatelji ali pa posebna oseba, LELOSI ima popolno darilo. Izbirajte med našo ponudbo visokokakovostnih oblačil, pižam, dodatkov in drugih izdelkov!


RAZIŠČITE

Odvijte veselje: premišljena majhna darila za vsako priložnost!

Odkrijte čudovita presenečenja v našem vodiču po darilih! Raziščite našo izbiro očarljivih majhnih daril, vključno s trendovskimi lelastikami, elegantnimi kapami, modnimi naglavnimi trakovi in vsestranskimi tubami. Popoln za vse na vašem seznamu!

Paket 5x nogavice Wild

12.90 €

Paket 5x nogavice Squishy

12.90 €

Paket 5x nogavice Raindrops

12.90 €

Paket 5x nogavice Play

12.90 €

Paket 5x nogavice Instinct

12.90 €

Paket 5x nogavice Fizzy

12.90 €

Paket 5x nogavice Essential

12.90 €

Paket 5x nogavice Cherry

12.90 €

Paket 5x nogavice Adventure

12.90 €

Paket 5x nogavice Retro

12.90 €

Otroška pižama Merry

16.00 €

Moška pižama Merry

29.00 €39.60 €
TODA OBSTAJAJO TUDI DRUGI!