LELOSI NA FESTIVALU NAKUPOV IN ZABAVE

LELOSI vas vabi na Festival nakupov in zabave, ki bo potekal v ljubljanskem BTC Cityju. Doživite nepozabno nakupovalno izkušnjo z bogato ponudbo akcij in zabavnih dogodkov za vso družino, kar se bo v trgovini LELOSI odvijalo od četrtka, 16. maja 2024, do sobote, 18. maja 2024.

LELOSI bo kupce razvajal s posebno promocijsko akcijo 3 za 2, ki bo veljala za vse redne izdelke, razen na izdelke iz outleta. Outlet bo za ta dogodek obogaten z novimi izdelki po izjemno ugodnih cenah. Obiskovalci bodo imeli priložnost izkoristiti tudi širok nabor sezonsko znižanih izdelkov, ki so popolni za osvežitev poletne garderobe.

Vrhunec festivala z LELOSI bo v soboto, 18. maja, ko bo v trgovini LELOSI potekala prava družinska zabava. Ob 14. uri se nam pridružite na čarobni urici z Vilo Ekseno in Elzo v trgovini, kjer bomo skupaj peli in plesali.

Pričakujemo vas v pritličju hale A, kjer boste lahko uživali v barvitosti in udobju naših oblačil.

Trgovina LELOSI, kjer lahko na lastni koži preizkusite mehkobo izdelkov za ženske, moške in otroke, vključno s širokim naborom pajkic, kavbojk, skortov in še več, je odprta vsak dan med 9. in 20. uro.

Ne zamudite te izjemne priložnosti za zabavne nakupe in družinsko veselje. Vabljeni, da se nam pridružite na Festivalu nakupov in zabave ter skupaj z nami začnete poletno pustolovščino!

BTC City, Hala A
Ameriška ulica 2
1000 Ljubljana