Poletni val popustov: pripravi se na poletje ☀️ - 25 % na drugi kos. Uporabi kodo: LELOSI25 Opravi nakup v vrednosti več kot 100 evrov, mi pa bomo v tvoj paket dodali 🎁darilo - trak za telefon LELOSI!🎁

GARANCIJSKI LIST IN GARANCIJSKI POGOJI

Garancijska doba za kupljeni izdelek traja eno leto in začne teči z dnem izročitve blaga. Pri uveljavljanju garancije je potrebno predložiti račun o nakupu izdelka.

Proizvajalec jamči brezplačno odpravo pomanjkljivosti, ki so posledica napak materiala ali proizvodnje bodisi s popravilom ali zamenjavo izdelka. V primeru, da popravilo ali zamenjava ne bo možna, vam bomo povrnili kupnino. V primeru morebitnih zahtevkov vas prosimo, da nam to sporočite na elektronski naslov info@lelosi.si.

Garancija ne velja za škodo, ki je posledica višje sile, nesreč, nepredvidljivih dogodkov (požar, udarec strele ipd.), nepravilne uporabe oz. uporabe, ki ni v skladu z navodili proizvajalca ali nepravilnega transporta oz. hrambe izdelka. Garancija tudi ne velja v primeru uporabe izdelka v nasprotju z njegovim namenom, neupoštevanja varnostnih predpisov, navodil o vzdrževanju izdelka ali v primeru nestrokovnega posega v sam izdelek.

Sledi normalne rabe izdelka (praske, odrgnine, madeži, itd) niso predmet garancije.

Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na izdelku.

Garancijski rok prične teči z dnem izročitve blaga. Če popravila ne bo možno izvesti v roku 60 dni vam bomo izdelek zamenjali ali vam ob vašem soglasju povrnili kupnino. Garancijska doba se v vsakem primeru podaljša za čas popravila.

Družba Uvecto d.o.o. vam je dolžna zagotavljati servisiranje in nadomestne dele za obdobje 3 leta po preteku garancijske dobe.

PRODAJALEC in UVOZNIK
Uvecto d.o.o.
Kovinarska cesta 4
1241 Kamnik
Slovenija
info@lelosi.si