🌸 Spomladanski LELOSI navdih: NAKUPUJ ZDAJ 🌸 Zadnji kosi, zadnje cene: Razišči 👀 - 35 % na drugi kos. Uporabi kodo: LELOSI35 Opravi nakup v vrednosti več kot 100 evrov, mi pa bomo v tvoj paket dodali 🎁darilo - brisačo LELOSI!🎁

Biti ženska pogosto pomeni biti vse za vse, ves čas. A ko tečeš, tečeš zase. Za svoje telo, za svoje zdravje, zase. Tek ni zgolj merjenje časa. Je dolgoročna zaveza. Ne bežiš pred časom, temveč ga osvajaš. Ko se odločiš za tek, tečeš tudi za vse tiste, ki bodo sledili tvojemu zgledu. Vsak korak, ki ga narediš, je izrek tvojega značaja, tvoje vztrajnosti in odločnosti. Tudi vsak maraton se začne s posameznim korakom. LELOSI bo poskrbel, da bo vsak tvoj tekaški korak udoben in navdihujoč.

Pokaži svetu, kaj ženske zares zmoremo. Pridruži se LELOSI na Ljubljanskem maratonu 20. oktobra 2024.

Sprejmi izziv LELOSI in se pridruži več kot 2.800 tekačem, ki že komaj čakajo na 28. Ljubljanski maraton

Ljubljanski maraton je več kot le tekaški dogodek; je skupnost, ki se združuje v navdihu, podpori in moči. Z združevanjem ljudi z vseh koncev sveta v ljubezni do teka širi pozitivno energijo, navdihuje ter ozavešča o pomembnosti zdravega načina življenja.

Preberi več
Izberi LELOSI MOVE,
izberi kakovost in udobje

Naše športne enobarvne pajkice so na voljo v treh različnih dolžinah - od kratkih bermuda pajkic do udobnih capri in dolgih pajkic. Pajkice MOVE so popolna izbira za tek, ne glede na to, ali se odpravljaš na kratek tek ali maratonsko razdaljo. Pripravi se na vzdržljivost in udobje, ki ga nudijo naše pajkice, medtem ko premaguješ vsak korak. Premagaj samo sebe v naših pajkicah MOVE.

Poišči še ujemajoč se zgornji del

Ker želimo, da je tvoj stil popoln, smo zate pripravili tudi ujemajoče se tope v različnih modnih barvah.