🌸 Spomladanski LELOSI navdih: NAKUPUJ ZDAJ 🌸 Zadnji kosi, zadnje cene: Razišči 👀 - 35 % na drugi kos. Uporabi kodo: LELOSI35 Opravi nakup v vrednosti več kot 100 evrov, mi pa bomo v tvoj paket dodali 🎁darilo - brisačo LELOSI!🎁

Sprejmi izziv LELOSI in se pridruži več kot 3.500 tekačem, ki že komaj čakajo na 28. Ljubljanski maraton


Kamnik, 15. marec 2024

Z velikim navdušenjem naznanjamo, da se je že več kot 3.500 tekačic in tekačev odločilo sprejeti izziv LELOSI na letošnjem Ljubljanskem maratonu, ki bo 19. in 20. oktobra zavzel ulice prestolnice. Če si tudi ti želiš biti del tega navdušujočega dogodka, je zdaj čas, da se pridružiš izjemni skupnosti tekačev.

Ljubljanski maraton je največji tekaški dogodek pri nas, ki vsako leto združi tisoče ljudi iz različnih delov Slovenije in sveta. In letos obljubljamo, da bo še posebej poseben, saj bomo poskrbeli, da bo tvoja izkušnja na tej tekaški prireditvi resnično nepozabna. Že tako odlično organizirani prireditvi maraton letos dodaja še značko ŽENSKAM NAKLONJENA PRIREDITEV, katere osrednje gonilo bo prav LELOSI, sponzor ženske energije.

Več kot sedem mesecev do štarta imaš dovolj časa, da si zastaviš svoje tekaške cilje in se ustrezno pripraviš. Ne glede na to, ali si začetnica ali izkušena tekačica, je to priložnost, da se podaš na pot doseganja svojih osebnih rekordov in premagaš svoje meje.

LELOSI bo s teboj tudi na samem maratonu poskrbel za udobje med tekom in skrbno oblikovanje tvoje tekaške opreme, v kateri boš med svojim podvigom izvrstno izgledala. Naše poslanstvo je, da te spodbujamo in podpiramo na vsakem koraku, da dosežeš svoje cilje in uživaš v vsakem trenutku svoje tekaške avanture.

Zastavi si cilje in se pripravi na nepozabno izkušnjo!