Poletni val popustov: pripravi se na poletje ☀️ - 25 % na drugi kos. Uporabi kodo: LELOSI25 🎁 Brezplačno darilo pri vsakem nakupu nad 100 €! 🎁

PRAVILA NAGRADNE IGRE NA PRIREDITVI POHOD OB REKI, KI POVEZUJE, 15. 6. 2024

Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre »UJEMI SREČO Z LELOSI« je UVECTO d. o. o., Kovinarska cesta 4, Kamnik (v nadaljevanju: Organizator).

Pogoji sodelovanja

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki so starejši od 18 let.

Nagradna igra bo potekala 15. 6. 2024 v okviru prireditve »Pohod ob reki, ki povezuje«. Prireditev oziroma pohod poteka od Keršmančevega parka v Kamniku do Parka Martina Krpana v Domžalah, organizator bo pod Homškim hribom postavil stojnico kjer bo izvedel nagradno igro – kolo sreče. Udeleženec nagradne igre vstopi v nagradno igro tako, da na priložen pristopni obrazec vpiše ime, priimek in e – naslov in odgovori na vprašanja. Nagradna igra je namenjena samo fizičnim osebam, samostojni podjetniki ne morejo sodelovati.

Posameznik lahko sodeluje v nagradni igri le enkrat. V primeru zlorab ali poskusa zlorab nagradne igre ima organizator možnost takšnega udeleženca izključiti iz sodelovanja. Navedeno ne izključuje morebitne civilnopravne ali kazenskopravne odgovornosti udeleženca zaradi zlorabe oziroma poskusa zlorabe. Šteje se, da s samim sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje v zvezi z nagradno igro, sprejema pravila nagradne igre in se z njimi strinja.

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju UVECTO d.o.o. in njihovi ožji družinski člani ter druge fizične ali pravne osebe, ki kakor koli sodelujejo pri izvedbi nagradne igre.

Pravila so obvezujoča za organizatorja in druge osebe, ki so kakorkoli povezane s prireditvijo in izdajo nagrade, ter udeležence, ki z izpolnitvijo podatkov priznavajo ta pravila in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali.

Pravila nagradne igre

Po izpolnitvi vprašanja udeleženec zavrti kolo sreče na katerem so navedeni dobitki. Udeleženec prejme tisto nagrado, na kateri se kolo sreče ustavi.

Nagrade

Nagradni sklad obsega kupon za 30% popust v spletni trgovini od 15. 6. 2024 do 31. 6. 2024 (popust ne velja za supe, dodatke, izdelke presenečanja, darilne kartice ter izdelke iz outleta) in praktične nagrade – lelastice, obeski za ključe, kemični svinčniki ter oblačila iz kolekcije Bamboo.

Nagrajenec prevzame nagrado na licu mesta.

Varovanje osebnih podatkov

Organizator nagradne igre je upravljavec osebnih podatkov. Kontaktni podatki organizatorja so: Uvecto d. o. o., Kovinarska cesta 4, Kamnik, e – pošta: info@lelosi.si.

S posredovanjem zahtevanih osebnih podatkov udeleženec izrecno privoli, da organizator obdeluje osebne podatke posameznega udeleženca: ime, priimek in elektronska pošta. Posredovanje osebnih podatkov je pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Če posameznik osebnih podatkov ne bo posredoval, mu je onemogočeno sodelovanje v nagradni igri. Organizator obdeluje osebne podatke zaradi same izvedbe nagradne igre in zaradi posredovanja promocijske e – pošte, če to izrazi s podajo soglasja na priloženem obrazcu.

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov je osebna privolitev posameznika na podlagi točke (a) prvega odstavka 6. člena Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov, ki jo poda tako, da izpolni priloženi obrazec.

Organizator osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. Uporabniki osebnih podatkov pri organizatorju so zaposleni v oddelku marketinga. Osebni podatki udeležencev se hranijo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani (v primeru izvedbe nagradne igre do zaključka nagradne igre) ali dokler posameznik privolitve ne prekliče (v primeru posredovanja promocijske e – pošte).

V času obdelave osebnih podatkov ima udeleženec pravico do dostopa, popravka, omejitve obdelave ali izbrisa vseh ali posameznih podatkov, skladno z veljavnimi predpisi, in sicer pisno z zahtevo, posredovano na naslov organizatorja. Posameznik ima pravico do ugovora, do prenosljivosti podatkov in do vložitve prijave pri Informacijskem pooblaščencu. Posameznik lahko privolitev v obdelavo osebnih podatkov kadar koli prekliče, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Preklic privolitve posameznik posreduje prek e – pošte organizatorju. Če udeleženec pred zaključkom nagradne igre zahteva izbris ali prekliče soglasje za obdelavo osebnih podatkov, se šteje, da odstopa od sodelovanja v nagradni igri.

Posamezniki, na katere se osebni podatki nanašajo, svoje pravice izvajajo tako, da na upravljavca prek e-naslova info@lelosi.si naslovijo ustrezno zahtevo.

V zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov lahko sodelujoči vloži pritožbo na elektronski naslov info@lelosi.si ali po pošti na naslov Uvecto d. o. o., Kovinarska cesta 4, Kamnik. Obenem ima posameznik, na katerega se osebni podatki nanašajo, pravico, da vloži pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu, če meni, da obdelava njegovih osebnih podatkov nasprotuje veljavni zakonodaji.


Končne določbe

Pravila pričnejo veljati na dan izvedbe nagradne igre, 15. 6. 2024.

Za vse spore iz naslova nagradne igre, ki jih ni mogoče rešiti sporazumno, je pristojno sodišče v Ljubljani.UVECTO d.o.o.