Popolnost morda ne obstaja, vendar smo se ji pri LELOSI zelo približali. Naše izdelke odlikujejo mehkoba materiala, udobje in izjemna vzdržljivost. Umetna vlakna so najboljši približek naravni organski svili. Nežna, a izredno trpežna vlakna so oblikovana tako, da se prilegajo kot druga koža, lahkoten material pa omogoča gibanje brez omejitev.
MATERIAL, KI OHRANJA NARAVNO DIHANJE KOŽE
ODLIČNA ELASTIČNOST
VELIKA IZBIRA DIZAJNOV
URAVNAVA TOPLOTO
Skrivnost je v materialu

Vlakna so bila zasnovana kot rekonstrukcija naravnih materialov in združujejo moč, nežnost in mehkobo svile s poudarjeno vzdržljivostjo in elastičnostjo, katera prispevajo k trajnostni uporabi. Inovativna membrana ustvarja pretok zraka in odvaja vlago, kar omogoča dolgotrajno udobje v v različnih situacijah. Celoten proces smo s serijo izboljšav in uporabniških preskusov pripeljali do stopnje, ko je blago pripravljeno, da ga spozna širši svet. Ekskluzivno udobje za uporabnice, ki si želijo najboljše.

Inovativen način razmišljanja o tkaninah


Verjamemo, da lahko s sodobno znanostjo prenove naravnih vlaken nadomestimo svilena vlakna in jih s tehnološkimi postopki izboljšamo ter okrepimo. Podobno kot vrhunski svetovni kuharski mojstri, ki ustvarjajo lastne mešanice začimb za svoje jedi, smo tudi mi izbrali materiale, ki s svojo kombinacijo edinstvenih lastnosti zagotavljajo vrhunsko udobje. Tako smo dobili najmehkejšo, najmočnejšo in najprijetnejšo tkanino, ki je osnova za izdelavo naših oblačil.
Kaj te bo najbolj navdušilo?

  • Nebeško udobje vlaken
  • Raztegljiv material, ki ohranja naravno dihanje kože in odvaja vlago
  • Preverjena kakovost LELOSI
  • 0 % prosojnost
  • Več kot 800.000 zadovoljnih strank
  • Velika izbira različnih dizajnov

Udobje na prvem mestu

V začaranem krogu hitre mode, ki ima velik vpliv na okolje in ljudi, je pomemben razmislek o podaljšani življenjski dobi oblačil, zato stremimo k temu, da so oblačila LELOSI trajnostno naravnana in ob ustreznem vzdrževanju trpežna tudi v zahtevnejših razmerah. Poseben poudarek dajemo elastičnosti in udobju. Končno se lahko posloviš od oblačil, ki so bila zjutraj pretesna, do večera pa so postala preveč ohlapna. Zaključila si z neprijetnim srbenjem kože in prosojnostjo. Z našimi oblačili boš sveža, mlada in polna energije.

Ko udobje postane tvoj stil

Pomemben del dobrega počutja je tudi dober videz, zato smo poseben poudarek dali ustvarjalnosti modnih oblikovalcev z izjemnimi idejami. Kombinacija edinstvenih dizajnov in neprekosljive popolnosti vlaken zagotavlja najboljšo izkušnjo, kar vedno znova potrjuje tudi velika skupina zadovoljnih uporabnic. Naši modeli so izdelani v omejenih količinah in s poudarkom na kakovosti.

LELOSI – Inovativna moda

V podjetju LELOSI veliko pozornosti posvečamo razvoju in inovacijam na področju tekstila. Verjamemo, da si naše stranke zaslužijo brezkompromisno kakovost, zato so naši modeli zasnovani z vizijo trajnosti in udobja, kar jih dela tudi okolju prijazne. Naš motiv je ustvarjanje kakovostnejših vlaken, ki omogočajo boljše življenje.

MNENJA STRANK
Obožujem izdelke od LELOSI. Vse pižamice so čudovite, noro udobne in trpežne. Tudi po ogromno pranjih so še vedno takšne, kot so bile. Zelo priporočam vsem - dajte jim priložnost in sigurno ne boste ostali le pri eni pižamici! :)
Katja D.
Perfektne! imam 4 pare navadnih, so super mehke in super udobne. Odlične za doma, trening, sprehod. Kolegice so bile tudi super vesele, ko sem jim jih podarila za rojstni dan :) tako da je tudi top darilo
Sara L.
LELOSI je moja najljubša znamka, imam že 3 njihove pajkice in še pižamo. Kroj se lepo prilega in ne tišči okoli pasu. Pajkice in pižame imajo visok pas, ampak vseeno ne tiščijo in lepo oblikujejo trebuh. Tudi barve novih trenirk so mi ful všeč!
Ana D. N.