- 35 % na drugi kos. Uporabi kodo: LELOSI35

LELOSI Original


Popolnost morda ne obstaja, vendar smo se ji v LELOSI zelo približali. Naše izdelke odlikujejo mehkoba materiala, udobje in izjemna vzdržljivost. Umetna vlakna so najboljši približek naravni organski svili. Nežna, a izredno trpežna vlakna so oblikovana tako, da se prilegajo kot druga koža, lahkoten material pa omogoča gibanje brez omejitev.
MATERIAL,
KI DIHA
ODLIČNA ELASTIČNOST
VELIKA IZBIRA DIZAJNOV
URAVNAVA TOPLOTO
Skrivnost je v materialu

Vlakna so bila zasnovana kot rekonstrukcija naravnih materialov in združujejo moč, nežnost in mehkobo svile s poudarjeno vzdržljivostjo in elastičnostjo, ki prispevajo k trajnostni uporabi. Inovativna membrana ustvarja pretok zraka in odvaja vlago, kar omogoča dolgotrajno udobje v pestrem spektru situacij. Celoten proces smo s serijo izboljšav in praktičnih preskusov uporabnic pripeljali do stopnje, ko je blago pripravljeno za to, da ga spozna širši svet. Ekskluzivno udobje za uporabnice, ki si želijo najboljše.

Inovativen način razmišljanja o tkaninah


Verjamemo, da lahko s sodobno znanostjo rekonstrukcije naravnih vlaken nadomestimo svilena vlakna in jih s tehnološkimi postopki izboljšamo in okrepimo. Podobno kot vrhunski svetovni kuharski mojstri, ki ustvarjajo lastne mešanice začimb za svoje jedi, smo tudi mi izbrali materiale, ki s svojo kombinacijo edinstvenih lastnosti zagotavljajo vrhunsko udobje. Tako smo dobili najmehkejšo, najmočnejšo in najprijetnejšo tkanino, ki je osnova za izdelavo naših oblačil.
Kaj te bo najbolj navdušilo?

  • Nebeško udobje vlaken
  • Raztegljiv material, ki diha in odvaja vlago
  • Preverjena LELOSI kakovost
  • 0 % prosojnost
  • Več kot 800.000 zadovoljnih strank
  • Velika izbira različnih dizajnov

Udobje na prvem mestu

V začaranem krogu hitre mode, ki ima velik vpliv na okolje in ljudi, je pomemben razmislek o podaljšani življenjski dobi oblačil, zato stremimo k temu, da so LELOSI oblačila trajnostno naravnana in ob ustreznem vzdrževanju trpežna tudi v zahtevnejših razmerah. Poseben poudarek dajemo elastičnosti in udobju. Dovolj je bilo oblačil, ki so zjutraj pretesna, konec dneva pa preveč ohlapna, dovolj je srbeče kože in prosojnosti. Z našimi oblačili boš sveža, mlada in polna energije.

Ko udobje postane tvoj stil

Pomemben del dobrega počutja je tudi dober videz, zato smo poseben poudarek dali ustvarjalnosti modnih oblikovalcev z izjemnimi idejami. Kombinacija edinstvenih dizajnov in neprekosljive popolnosti vlaken zagotavlja najboljšo izkušnjo, kar vedno znova potrjuje tudi velika skupina zadovoljnih uporabnic. Naši modeli so izdelani v omejenih količinah in s poudarkom na kakovosti.

lelosi_kapa_vivid_2
LELOSI – Inovativna moda

V podjetju LELOSI veliko pozornosti posvečamo razvoju in inovacijam na področju tekstila. Verjamemo, da si naše stranke zaslužijo brezkompromisno kvaliteto, zato so naši modeli zasnovani z vizijo trajnosti in udobja, kar jih dela tudi okolju prijazne. Naš motiv so boljša vlakna, ki omogočajo boljše življenje.

MNENJA STRANK
Obožujem izdelke od LELOSI. Vse pižamice so čudovite, noro udobne in trpežne. Tudi po ogromno pranjih so še vedno takšne, kot so bile. Zelo priporočam vsem - dajte jim priložnost in sigurno ne boste ostali le pri eni pižamici! :)
Katja D.
Perfektne! imam 4 pare navadnih, so super mehke in super udobne. Odlične za doma, trening, sprehod. Kolegice so bile tudi super vesele, ko sem jim jih podarila za rojstni dan :) tako da je tudi top darilo
Sara L.
LELOSI je moja najljubša znamka, imam že 3 njihove pajkice in še pižamo. Kroj se lepo prilega in ne tišči okoli pasu. Pajkice in pižame imajo visok pas, ampak vseeno ne tiščijo in lepo oblikujejo trebuh. Tudi barve novih trenirk so mi ful všeč!
Ana D. N.