Poletni val popustov: pripravi se na poletje ☀️ - 25 % na drugi kos. Uporabi kodo: LELOSI25 🎁 Brezplačno darilo pri vsakem nakupu nad 100 €! 🎁

LELOSI na spektaklu Volleyball on water doniral 1.000 kopalk mladim športnicam

LELOSI se je ponovno udeležil enega izmed najatraktivnejših odbojkarskih turnirjev na svetu, Volleyball on water, ki se je že četrtič zapored odvijal v osrčju Ljubljane. Dogodek, ki je v prestolnico privabil odbojkarje iz Evrope in Brazilije, je bil prava paša za oči s številnimi napetimi obračuni in bogatim spremljevalnim programom.

Naša prisotnost na dogodku ni ostala neopažena. Obiskovalcem smo omogočali brezplačno izposojo supov, s katerimi so raziskovali kotičke središča naše prestolnice ter si zagotovili najboljši razgled na dogajanje na igrišču na vodi. Supi LELOSI so igrali pomembno vlogo v tekmovalnem delu dogodka, saj so jih uporabljale pobiralke žog. V navijaški coni so obiskovalci spoznavali in preizkušali našo poletno kolekcijo, v spretnostni nagradni igri pa so si lahko z nekaj sreče priborili tudi sup LELOSI.

Še posebej smo ponosni na našo donacijo 1.000 kopalk mladim ljubljanskim športnicam, s katero želimo podpreti in spodbuditi ljubezen do gibanja in športa. Prejemniki kopalk so bili Plavalni klub Ljubljana, Atletsko društvo Kronos, Klub za ritmično gimnastiko Narodni dom Ljubljana, Klub za ritmično gimnastiko Šiška, Klub za ritmično gimnastiko Špica, Klub za ritmično gimnastiko TiM, Namiznoteniški klub Vesna, Plesni klub Plesno mesto Ljubljana in Ženski odbojkarski klub Šentvid.

Verjamemo, da je aktivni življenjski slog ključnega pomena za zdravje in dobro počutje, zato smo veseli, da lahko tako prispevamo k razvoju mladih športnic v naši skupnosti. Dogodki, kot je Odbojka na Ljubljanici, so odličen primer, kako šport lahko poveže ljudi in ustvari nepozabne trenutke.

Zahvaljujemo se organizatorjem za priložnost, da smo lahko del tega izjemnega dogodka. Veselimo se prihodnjih sodelovanj in novih priložnosti, s katerimi bomo podprli športne dejavnosti ter aktiven življenjski slog.


Avtorica: Mateja Živoder