Kopalke za vsako postavo

Da boste v poletju zasijale kar se da močno, je tu nekaj modnih nasvetov, kako poudariti, kar želite poudariti na svoji postavi ali kaj zakriti pri vaši postavi.

ŠIROKA RAMENA

Omilite videz narobe obrnjenega trikotnika s tem, da izberete kopalke z modrčkom, ki se zavezuje za vratom. To bo omililo videz širokih ramen. Hlačke izberite takšne, ki imajo širok rob, saj bodo tako spravile v ravnovesje vašo postavo. Boke bodo ravno prav razširile.

Enodelne kopalke Elegant Barbados

KRATEK TORZO

Podaljšajte postavo z enodelnimi kopalkami, ki imajo ob strani vzdolžne vzorce. Lahko so to črte, tudi letos zelo trendi cvetlični in pisani vzorci. Vaša postava bo optično podaljšana, vi pa boste elegantni.

Enodelne kopalke Elegant Jamaica

POSTAVA BREZ PRSI

Seveda je prva izbira push up modrček, a dekolte lahko tudi optično povečate, s tem, da izberete razkošne barve in vzorce, lahko so na modrčku tudi kakšni naborki in volančki. V nasprotju z modrčkom, pa naj bodo hlačke bolj umirjene, s čim manj vzorci.

Bandeau zgornji del kopalk Jamaica

ŠIROKI BOKI (oblika hruške)

Ključ do popolnih kopalk je sorazmerje in uravnoteženost zgornjega in spodnjega dela. Izogibajte se večjim hlačkam, hotkam, ki še bolj poudarijo boke. Izberite zavezovanje na tanke trakove, saj bo preveč materiala boke le še poudarilo. V zgornjem delu izberite poudarjen modrček, lahko tudi z resicami, ki bo vaš dekolte le še poudaril.

Brazilke Magma

VELIKO OPRSJE

Prava podpora je ključnega pomena. Odločite se za košarico z dobro podporo, brez okraskov na vrhu. Debelejše naramnice prav tako nudijo boljšo oporo.

Balconette zgornji del kopalk Magma

SKRIJTE TREBUŠČEK

Trebušček lahko povsem skrijete ali pa ga le malce zožite. To najlažje naredite z enodelnimi kopalkami, ki imajo učinek oblikovanja postave, ker so narejene iz bolj kompaktnega materiala, ali pa z dvodelnimi kopalkami z višjim pasom ali pa topom v zgornjem delu. Tudi če izberete takšne kopalke, pri katerih je tkanina nabrana oziroma nagubana okoli trebuščka, ga ta ne bo poudarila, ampak malce zakrila.

Enodelne kopalke Elegant Magma

Pripravila: Tjaša Kokalj Jerala