Kaj je skort? Odkrij najbolj trendovsko oblačilo tega poletja!

Si ljubiteljica kril, a pogosto končaš pri pajkicah zaradi njihovega neprekosljivega udobja? Imaš občutek, da moraš vedno tehtati med praktičnostjo in brezskrbno eleganco? Pri LELOSI smo poiskali rešitev za tvojo dilemo! Predstavljamo ti skort – modni trend, ki združuje udobje in stil v popolno harmonijo. Skort je pravzaprav najboljši iz obeh svetov: elegantno krilo z všitimi pajkicami ti bo omogočilo, da boš videti fantastično, obenem pa boš lahko uživala v maksimalnem udobju, kamorkoli boš šla, karkoli boš počela.

Skort je čudovito oblikovano krilo z všitimi pajkicami, ki ti bo zagotovilo neprimerljivo udobje in svež, moderen videz. S svojim edinstvenim dizajnom je popolna izbira za vsakodnevne pustolovščine, športne aktivnosti ali celo posebne priložnosti. Z visokim, raztegljivim pasom, se bo popolnoma prilagodil tvojemu telesu, nebeško udobje vlaken pa bo poskrbelo za lahkotnost.

Prednosti skorta: zakaj ga moraš imeti?

 

Krilo z všitimi pajkicami za maksimalno udobje in ogromno dozo samozavesti
Skort združuje udobje pajkic in šarm krila v enem kosu. Tako boš lahko brez skrbi uživala v svojem dnevu, ne da bi te skrbelo, da bo krilo prekratko ali neudobno. Všite pajkice ti bodo nudile popolno pokritost in svobodo gibanja, tako da se boš lahko osredotočila na svoje izzive in uživala v vsakem trenutku.

 

Visok pas za udobno prileganje
Visok, raztegljiv pas skorta je zasnovan tako, da se bo popolnoma prilegal tvojemu telesu. Zaradi njega boš vedno imela občutek, da se krilo ne premika, da ti ne leze ne gor ne dol.

 

Nebeško udobje vlaken
Vlakna, ki smo jih uporabili pri izdelavi skorta, so izjemno prijetna na dotik in zagotavljajo izjemno udobje. Ta vlakna so enaka kot tista, ki jih imajo naše najpopularnejše pajkice.

 

Raztegljiv material ohranja naravno dihanje kože in odvaja vlago
Skort je izdelan iz raztegljivega materiala, ki omogoča koži, da naravno diha in odvaja vlago. Tako ti bo prijetno tudi v najbolj vročih poletnih dneh. Skort se bo uskladil s tvojim gibom, te ne bo utesnjeval, skratka vesela boš, da si ga izbrala za potovanje, igro z otrokom, sprehod po plaži, delo za pisalno mizo, igro tenisa, izlet v hribe ...

 

Preverjena kakovost LELOSI
Skorti so vrhunske kakovosti, ki je značilna za znamko LELOSI. Vsak kos je skrbno zasnovan in izdelan.

 

Raznolikost
Na voljo imamo dolge ali capri pajkice s krilom, skort AirMesh in krilo z všitimi kratkimi hlačami - skort. Vse te možnosti vam omogočajo izbiro glede na dolžino in specifične potrebe. Pa še v čudovitih barvah smo si jih zamislili! Če boš naredila kakšen selfie, nas ne pozabi označiti na Instagramu ali Facebooku.

Modni nasveti za poletje: kako nositi skort

Da bi ti pomagali izkoristiti vse prednosti skorta, smo pripravili pet hudih stajlingov za različne priložnosti. Navajamo nekaj idej, kako lahko s skortom ustvariš osupljive poletne kombinacije.

Description of Image 1

Sprehod po mestu:
sproščeno elegantno

Za sproščen, a moderen videz izberi skort z majico LELOSI in jeans jakno. Obuj udobne bele superge in si nadeni minimalističen srebrn ali zlat nakit. Ta videz je idealen za raziskovanje mestnih ulic in uživanje v vročih poletnih dneh. Ne pozabi se dogovoriti za srečanje s prijateljico!

Description of Image 2

Pisarna:
profesionalno in stilsko

Za pisarniški videz kombiniraj skort z elegantnejšim topom ali kratko bluzo. Če te moti pihanje klimatske naprave, pa si povrh ogrni še suknjič ali lahkotno jakno. Obuj klasične balerinke in se odloči za subtilen nakit. Prepričani smo, da se boš v takšnih oblačilih počutila samozavestno, obenem ti bo udobno. Vse obveznosti boš zagotovo uspešno opravila!

Description of Image 3

Poletni piknik:
udobno in romantično

Za poletni piknik izberi skort v živih barvah in z drznim vzorcem, zraven pa obleci svoj najljubši top. Kakšne barve bo, je povsem tvoja odločitev! Morda lahko izbereš top MOVE, odličen stil lahko ustvariš tudi s tank topom. Hm, kaj boš pa obula?! Sandale ali natikače, na pete pa kar pozabi. S širokim slamnatim klobukom ali kapo s šiltom boš zvezda piknika. Takšen stajling je idealen za sproščene trenutke z družino in prijatelji v naravi.

Description of Image 4

Športni izlet:
praktično in trendovsko

Za športni izlet izberi skort, majico s kratkimi rokavi in jopo ali pulover. Udobno športno obuvalo je obvezno! Če se ti obeta hribolazenje, pa seveda obuj pohodne čevlje. Zamisli si športno torbo po svojem okusu, vadbena podloga pa vedno pride prav, kaj ne?! Z nakitom pa ne pretiravaj, morda se odloči le za kakšno pametno zapestnico, ki bo beležila tvoje aktivnosti. In ker so na programu vroči dnevi, je komplet brisač več kot dobrodošel.

Description of Image 5

Zvečer v mestu:
glamurozno in drzno

Za večerni izhod v mesto izberi skort z bleščečim topom ali takšnim, ki se ponaša s čipko in čevlji z visokimi petami. V svoji zbirki nakita poišči dramatične uhane in mini torbico za popoln večerni videz. Želimo ti zabavo do jutranjih ur! Pleši, pleši …

Description of Image 6

Odkrij svojo najljubšo
različico skorta!

Skort je popoln kos oblačila za vse ženske, ki si želijo združiti moderen videz z vrhunskim udobjem. Ne glede na to, ali iščeš nekaj za vsakodnevne dejavnosti, posebne priložnosti ali športne aktivnosti, skort ti bo omogočil neomejeno gibanje na vsakem koraku. Izberi svoj skort še danes in odkrij, zakaj je to vroč modni trend tega poletja.

Avtorica: Nikolina Koljanin