Poletni val popustov: pripravi se na poletje ☀️ - 25 % na drugi kos. Uporabi kodo: LELOSI25 🎁 Brezplačno darilo pri vsakem nakupu nad 100 €! 🎁

Nebeško udobje kratkih pajkic LELOSI: vodič skozi stile in priložnosti

V kratke pajkice LELOSI se boš zaljubila.

Poletje je čas, ko lahko svojemu stilu dodamo nekaj svežine in udobja, hkrati pa ohranimo eleganco in praktičnost. Kratke pajkice so popoln kos oblačila za toplo obdobje, saj z njimi lahko kombiniramo različna zgornja oblačila. Predstavili ti bomo različne modele kratkih pajkic (bermuda klasične, bermuda Silhuette, bermuda Move in shorts) LELOSI ter kako jih lahko nosiš ob različnih priložnostih.

Zakaj izbrati ravno kratke pajkice LELOSI?

Kratke pajkice LELOSI so znane po svoji kakovosti, udobju in stilu. Ne glede na to, ali iščeš nekaj za športne aktivnosti, sproščene trenutke ob kavi s prijatelji ali celo eleganten outfit za turistično raziskovanje mest, so točno to, kar potrebuješ. Njihova posebnost je v kombinaciji vrhunskega materiala s premišljenim krojem in čudovitim potiskom. Zamislili smo si takšne, ki se prilagajajo različnim okusom in potrebam, kolekcijo kratkih pajkic pa tudi redno dopolnjujemo.

Kako se kratke pajkice razlikujejo med seboj? Kakšne modne kombinacije lahko ustvariš z njimi?

Si pred dilemo, katere izbrati? Naj ti pomagamo in opišemo vsako kolekcijo kratkih pajkic posebej. Navdušena boš nad njihovo unikatnostjo in praktičnostjo.

Bermuda klasične: izberi udobje!

Bermuda pajkice so odlična izbira za vsak dan, so idealne za aktivnosti na prostem, kot so pohodništvo ali sprehodi po mestu. Marsikatera modna navdušenka pa se za njih odloči tudi v kombinaciji z elegantnim tank topom in jakno ter tako ponosno vkoraka v pisarno, učilnico ali na plesišče. Nekatere zraven nosijo balerinke, športno obutev, natikače, sandale z nizkimi petami … Pravzaprav so super izbira tudi za poletni oddih, seveda v kombinaciji s sončnimi očali in slamnikom. 😊 Njihova elastičnost in zračen material poskrbita za udobje, medtem ko edinstveni potiski dodajo kanček osebnega stila. Mi smo navdušeni nad barvnim izborom in pestrostjo potiskov, kaj pa ti?

Bermuda pajkice so tako za športnice kot tudi modne navdušenke.

Bermuda Silhouette: poudari svojo postavo!

Bermuda Silhouette pajkice so zasnovane tako, da poudarijo tvojo postavo. Ponašajo se visokim in mehkim pasom ter ojačanimi šivi. Z njimi dobiš zraven veliko dozo samozavesti na vsakem koraku.

Če želiš ustvariti eleganten outfit, jih lahko oblečeš v kombinaciji tank topom ali topom AirMesh in zraven obuješ sandale z debelim podplatom. Zelo moderen videz, ki ga občuduješ pri vplivnicah, lahko ustvariš z bermuda Silhouette, topom Move in suknjičem. Za popoln videz ti manjka samo še nekaj nakita in manjša torbica, ki je lahko barvno usklajena ali pa si dovoliš več drznosti in si jo zamisliš v povsem drugačnem dizajnu. Za športne in ostale sproščujoče aktivnosti lahko bermuda Silhouette nosiš s topom Move ali majico s kratkimi rokavi ter športnimi čevlji.

Bermuda Move za vse aktivnosti

Bermuda Move pajkice so popolne za tiste ženske, ki ste ves čas aktivne. V njih lahko pospravljaš stanovanje, izvajaš fitnes, pilates ali joga vaje, tečeš, se povzpneš na hrib, se sprehajaš z otrokom, vrtnariš … Raztegljiv material se bo popolnoma prilagodil tvoji postavi in jo tudi nežno oblikoval. Resnično ti bo udobno, ne glede na to, kaj boš počela. Za kanček več udobnosti bo poskrbel tudi visok pas. S stranskima žepoma pa boš pripravljena! 😊 Tja lahko pospraviš mobilni telefon (saj veš - vedno te nekdo kliče, ko si na sprehodu) ali bančno kartico, drobiž, da si boš lahko privoščila sladoled, ko si ga boš zaželela.

In seveda, zraven sodi tudi top Move, tank top ali majica. Obutev naj bo prilagojena aktivnosti. Pomembno je, da se počutiš super, da te nič ne ovira pri izvajanju aktivnosti. Zjutraj ali zvečer, če te malce mrazi, pa si le obleci pulover ali jopo. Dejansko si lahko vedno videti uau, četudi samo sesaš dnevno sobo, si podajaš frizbi z otrokom ali poležavaš na sedežni in gledaš film.

Shorts : krajša različica za vroče dni

Shorts pajkice so idealne za vroče poletne dni, ko se želiš znebiti vseh odvečnih oblačil in nujno rabiš nekaj lahkotnega in zračnega. Všeč ti bo njihova krajša dolžina, navdušena boš nad izjemno elastičnostjo, tako boš lahko brezskrbno uživala na dvorišču pred hišo ali na kampiranju, vrtnarila, se sprehajala po plaži, zlagala kocke z otrokom, kuhala … tudi tiste dni, ko bodo temperature višje.

Za sproščujoč poletni videz na plaži lahko kombiniraš Shorts pajkice s kratkim topom Move ali majico, morda tudi samo z enodelnimi kopalkami ali zgornjim delom kopalk. Pomembno je, da poskrbiš, da ti ne bo prevroče. In ne pozabi na zaščito pred soncem – na sončna očala in kapo s šiltom. Obutev prilagodi svojim željam in potrebam. Naj ti namignemo: že nekaj let zapored so IN tudi espadrile.

Kratke pajkice LELOSI so absolutno ustvarjene za poletne dni, saj so izdelane iz materiala, ki ohranja naravno dihanje kože in odvaja vlago. V naši bogati zakladnici kratkih pajkic izberi svoje najljubše.

Želimo ti čudovito poletje!

Avtorica: Nikolina Koljanin