Poletni val popustov: pripravi se na poletje ☀️ - 25 % na drugi kos. Uporabi kodo: LELOSI25 🎁 Brezplačno darilo pri vsakem nakupu nad 100 €! 🎁

Nova kolekcija pajkic SambaLe izpostavlja naravne lepote telesa

Navdušeno predstavljamo najnovejšo kolekcijo pajkic SambaLe, ki prinaša novodobno rešitev za ženske s kakršnokoli postavo, pri tem pa se ne izgubi njihovo slavno udobje. Pajkice smo oblikovali tako, da z njimi lahko prav vsaka izpostavi naravne lepote telesa in poudari obline.

Skupina oblikovalcev blagovne znamke LELOSI razlaga: "V pulzirajočem ritmu živahnih ulic Ria se je rodila SambaLe, nova linija pajkic, ki uteleša duh neustavljive energije in prefinjenih krivulj brazilske sambe. Vsak šiv, vsak izrez pajkic SambaLe je skrbno oblikovan tako, da poudari naravno lepoto in silhueto telesa, prav tako kot samba opozarja na vsak gib plesalke." Pajkice SambaLe niso samo oblačilo, so izjava: z njimi boš postala pogumnejša, tvoja postava se bo izrazila v vsem svojem sijaju, tvoj duh pa se bo sprostil. Tako kot samba tudi pajkice SambaLe praznujejo raznolikost in samozavest. Dobila boš občutek svobode in prešernega veselja. Pajkice SambaLe bodo postale tvoj plesni partner, ki te bo spremljal v kakršnemkoli ritmu, in vsakič, ko jih boš oblekla, boš začeli pisati novo čudovito zgodbo. Takšno zgodbo, ki bo proslavljala življenje.

Zakaj bodo pajkice SambaLe oboževale ženske vseh starosti?

  • Izdelane so iz kakovostnih materialov, zagotavljajo pa neprimerljivo mehkobo in udobje, na katerega se boš lahko zanesla tako pri jutranji jogi kot na plesišču v poznih večernih urah.
  • Še več, raztegljiv material bo ohranjal naravno dihanje kože in odvajanje vlage, zato ti bo vedno prijetno.
  • Poseben šiv na zadnji strani bo poudaril žensko postavo in izpostavil obline, kar bo pripomoglo k še večji meri samozavesti.
  • Visok in mehak pas bo zagotavljal popolno podporo med vsemi prostočasnimi ali službenimi aktivnostmi.
  • Priročen žep na zadnji strani je idealen za shranjevanje osnovnih potrebščin, kot so kartice, kovanci ali robčki, tako da boš pripravljena na vse.
  • "Barve so živahne, vzorci pa odsevajo eksotično lepoto brazilske flore in favne, od mehkega šepeta Amazonije do divjega krika karnevala," pojasnjuje skupina oblikovalcev blagovne znamke LELOSI.

Poudarjajo, da bodo pajkice SambaLe postale modni hit toplejših dni na kotalkališčih, sprehajališčih, festivalih, v športnih dvoranah, hribih … skratka kjerkoli boš želela, da te nežno objamejo in poudarijo tvoje obline, ne da bi te pri tem omejevale - postale bodo tvoja druga koža. Še več, izbiraš lahko med dolgimi in capri pajkicami, nad katerimi boš navdušena.


/ 1

Avtorica: Nikolina Koljanin