Osveži svoj stil - poglej si novosti! 3 izdelki za ceno 2. Uporabi kodo 3FOR2 30 % popust na izbrane roza izdelke

Pajkice Polarosi in Siberosi: tvoj topel objem pozimi

Zima prinaša hladne dneve od jutra do večera, a to ne pomeni, da se moraš odpovedati udobju in slogu. Zimske aktivnosti na prostem, kot so sankanje, smučanje ali sprehodi po zasneženi pokrajini, zahtevajo oblačila, ki bodo še vedno poskrbela, da se boš imela super in se ne boš tresla zaradi mraza. Pri LELOSI smo ustvarili dve različici zimskih pajkic - Polarosi in Siberosi, vsaka ima svoje lastnosti in prednosti.

Ko pride zima, se poskušaš obleči tako, da na prostem ne boš "zmrznila". Pozabi na večslojno oblačenje, kot si ga poznala prej. Namesto enih ali dvojih hlačnih nogavic in podloženih hlač, ki bi te ovirale pri gibanju in bi se tako oblečena počutila kot Eskim, si sedaj lahko umisliš pajkice Polarosi ali Siberosi. Toplina je zagotovljena! Stil je zagotovljen!

Pajkice Polarosi so prava odločitev za zimo.

Polarosi

Nebeško udobne in vsestranske

Pajkice Polarosi so oblikovane za vse, ki želijo, da jim bo toplo in udobno v hladnejših dneh. Naredili smo jih iz materiala s termo učinkom, hkrati pa so zračne in zelo hitro sušeče. Idealne so kot toplo oblačilo, ki ga lahko nosiš pod smučarskimi hlačami ali kombinezonom za zimske aktivnosti na prostem, kot so smučanje, bordanje ali sankanje, saj ohranjajo naravno dihanje kože brez prekomernega potenja. Visok in mehak pas pa ti zagotavljata neomejeno gibanje. Kombiniraš jih lahko z zimskim krilom in boš videti fantastično, pa še zeblo te ne bo. Izbiraš lahko med nevtralnimi barvami, lahko pa sivini zime vdahneš barvitost in si oblečeš pajkice Polarosi z drznim vzorcem. Marsikatera jih obleče tudi v kombinaciji s tuniko, dolgo srajco s pasom, širokim puloverjem ali dolgo obleko in je tako videti edinstveno tudi v pisarni ali na poslovni konferenci.

Pajkice Siberosi bodo tvoja sopotnica v najhladnejših dneh

Siberosi

Tople, mehke in neprekosljivo udobne

Zimske pajkice Siberosi so dodaten korak k toploti in udobju v najhladnejših dneh, ko temperatura pade pod 0 stopinj Celzija. Njihova notranjost, podložena s plišem, ustvarja prijeten občutek in ohranja telesno toploto tudi ob najnižjih temperaturah. Z dvoslojnim materialom za poudarjen termo učinek so idealne za mrzle zimske sprehode in pohode, ko želiš, da ti je še vedno udobno, a želiš ohraniti udobje ter slog. Poleg tega so pajkice Siberosi opremljene z unikatnim potiskom in barvnimi odtenki, ki izstopajo, ne glede na vreme. V kombinaciji z ultra modnim krilom, obleko ali kratkimi hlačami boš videti imenitno.

V čem se pajkice Polarosi in Siberosi razlikujejo?

Pajkice Polarosi in Siberosi so vrhunski izdelki LELOSI, zagotavljajo toploto in udobje v mrzlih dneh. Glavna razlika med njima je v stopnji izolacije in debelini materiala. Medtem ko so pajkice Polarosi debelejše in vsestranske, so Siberosi še toplejše in primerne za ekstremno nizke temperature. Torej, če iščeš pajkice za zmerno hladne dni, so pajkice Polarosi idealna izbira, medtem ko bodo pajkice Siberosi zadovoljile tiste, ki se želijo pogreti v najgloblji zimi.

Kakšna izbira je torej prava zate? Odločitev je odvisna od tvojih potreb in življenjskega sloga. Če iščeš pajkice za različne zimske dejavnosti, pajkice, ki bodo poskrbele, da ti bo toplo tudi pozimi, so pajkice Polarosi in Siberosi ustrezna odločitev.

LELOSI ti želi veliko zabavnih zimskih dogodivščin.

Pripravila: Nikolina Koljanin