Poletni val popustov: pripravi se na poletje ☀️ - 25 % na drugi kos. Uporabi kodo: LELOSI25 🎁 Brezplačno darilo pri vsakem nakupu nad 100 €! 🎁

Podprli smo dobrodelno akcijo Dan narcis na Slovaškem

Pri LELOSI verjamemo v moč skupnosti in srčnost posameznikov. Hvaležni smo vsem, ki so se odzvali našemu pozivu in prispevali k plemeniti akciji Dan narcis.

Povezani smo močnejši in skupaj lahko naredimo velike spremembe. Zato bomo še naprej podpirali dobrodelne projekte in pozivali naše kupce, da se nam pridružijo pri ustvarjanju boljšega jutri.

Pri LELOSI verjamemo, da lahko s skupnimi močmi dosežemo velike stvari.

 

Zbrali smo 5.000 € za društvo Liga proti rakovni

V obdobju od 14. aprila do 21. aprila 2024 je LELOSI skupaj z vami, našimi srčnimi kupci, podprl dobrodelni projekt Dan narcis na Slovaškem, pri katerem smo zbirali sredstva za društvo Liga proti rakovni. S prodajo virtualnih narcis v vrednosti 3 €, 5 € in 10 € smo zbrali kar 2.733 €. K temu znesku smo prispevali tudi mi in dodali še 1 € za vsako podarjeno narciso. Naš končni dobrodelni sklad je znašal 5.000 €.

Mateja Slapnik, direktor podjetja UVECTO d.o.o., ki stoji za znamko LELOSI, je pojasnil, kaj nas je spodbudilo k sodelovanju pri dobrodelni akciji Dan narcis in zbiranju sredstev za Ligo proti rakovni: »Liga proti rakovni opravlja izjemno delo pri podpori onkološkim bolnikom in njihovim družinam. Že desetletja izvaja ključne programe za pomoč pacientom in ozaveščanje javnosti o preprečevanju raka, zato smo želeli prispevati k njihovim prizadevanjem. Predvsem pa nas je k sodelovanju spodbudila želja, da ozaveščamo naše stranke o pomembnosti zgodnjega odkrivanja raka in preprečevanju bolezni.«

Dodal je: »Odziv naših strank je bil izjemen in nas je zelo ganil. V obdobju akcije smo prejeli številne pozitivne komentarje in sporočila podpore, kar potrjuje, da so naši kupci zelo angažirani in sočutni. Ta odziv potrjuje, da naši kupci delijo naše vrednote, skupaj pa smo dokazali, da lahko z majhnimi prispevki dosežemo velike cilje.«

 

Dobrodelnost z velikim srcem

Liga proti rakovni je društvo, ki na Slovaškem deluje že več kot 33 let. Njihov primarni cilj je pomoč onkološkim bolnikom, njihovim družinam in sorodnikom. Njihovi brezplačni psihosocialni projekti, ki jih nenehno širijo glede na potrebe družbe, so ključni za podporo bolnikov. Pozornost namenjajo tudi informiranju javnosti o preprečevanju raka in zgodnjem odkrivanju bolezni.

Pri LELOSI verjamemo, da lahko s skupnimi močmi dosežemo velike stvari. S sodelovanjem pri tej dobrodelni akciji smo pokazali, kako vsak prispevek šteje in kako lahko skupaj prinašamo žarek upanja ter pomoč tistim, ki jo najbolj potrebujejo.


Hvala vsem za srčno podporo!

 

Avtorica: Nikolina Koljanin