Predstavitev uradne maratonske kolekcije LELOSI

V idiličnem okolju Slovenia EcoResorta se je v soboto, 21. septembra, odvijal navdihujoč dogodek, ki je bil prežet z edinstveno žensko energijo. LELOSI, v sodelovanju z NLB Ljubljanskim maratonom, je organiziral ekskluziven ženski skupinski tek, ki je služil kot priprava na največjo tekaško prireditev v Sloveniji, ki bo 20. oktobra zavzela ljubljanske ulice. Dogodek je bil namenjen 150 tekačicam, ki so prve prejele maratonsko kolekcijo LELOSI ter preživele dopoldne, polno gibanja in medsebojnega povezovanja.

Dan se je začel z dinamičnim zumba ogrevanjem ob energičnih ritmih, ki je tekačice pripravilo na 7,5-kilometrsko traso ob Kamniški Bistrici. Na poti do kamniškega Malega gradu in nazaj v EcoResort so jih spremljali trenerji Demo team-a NLB Ljubljanskega maratona ter slovenski triatlonski pionir Miro Kregar, ki so skrbeli za njihovo varnost in nasmejane obraze. Dodatno sta dan popestrili Vesna in Kaja, voditeljici priljubljenega podcasta Tisti dnevi v mesecu, ki sta s svojo pozitivno energijo navdušili udeleženke.

Udeleženke LELOSI ženskega teka so bile prve, ki so prejele uradno majico NLB Ljubljanskega maratona in pajkice iz ekskluzivne maratonske kolekcije LELOSI. Majica, zasnovana v sveži mint barvi, simbolizira lahkotnost in vitalnost, ponaša pa se z logotipom Ljubljanskega maratona, ki pooseblja dolgoletno tradicijo in energijo tekaške skupnosti. Na zadnji strani majice je upodobljen simbol dveh tekačev, ki izraža kolektivni duh maratona.

Majica je narejena iz lahkotnega in hitro sušečega materiala, ki učinkovito odvaja vlago ter tekačicam omogoča neprekinjeno udobje med gibanjem. Kolekcijo poleg majice sestavljajo še nebeško mehke tekaške pajkice, jopa s kapuco ter rokavčki, ki so idealni za prehodne dni. Oblačila LELOSI slovijo po izjemni mehkobi materiala, ki je zasnovan kot druga koža, obenem pa zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost.

Po zaključku teka se je dogodek nadaljeval s prijetnim druženjem ob okusni pogostitvi, kjer so se tekačice družile in izmenjevale svoje izkušnje s priprav na maraton. V čudovitem okolju Slovenia EcoResorta je po zaključenem ženskem teku postalo očitno eno: NLB Ljubljanski maraton s podporo LELOSI ni le največja tekaška prireditev v Sloveniji, temveč tudi najbolj udobna in ženskam prijazna tekaška izkušnja na svetu.

Oglej si fotografije z dogodka:


Pripravila: Mateja Živoder