Poletni val popustov: pripravi se na poletje ☀️ - 25 % na drugi kos. Uporabi kodo: LELOSI25 🎁 Brezplačno darilo pri vsakem nakupu nad 100 €! 🎁

Najljubši modeli pajkic za poletje 2024

Poletje je tukaj in topla sezona vedno narekuje tudi veliko udobja. Rahli materiali, preprosti kroji, barve... Pri LELOSI sem našla kar nekaj tovrstnih modelov hlač in pajkic za prosti čas. Nekatere sem kombinirala tudi z bolj elegantnim zgornjim delom, kot je lahko blazer ali bluza s kratkimi rokavi. Ker svet še naprej daje prednost udobju in funkcionalnosti v modi, so oblačila za prosti čas postala prevladujoč trend. Julija bi torej izbrala slednje kose in se prepustila čaru poletja, ki že vztrajno trka na vrata.

Posebna modra

Ena izmed mojih najljubših barv, sploh v tej različici, saj spominja na brezhibno poletno nebo in je zame odlična alternativa črni. Kombinirala sem mehke capri pajkice Tiffany z bluzo z napihnjenimi rokavi in špagaricami.

Brez strahu z belo

Vem, da zna biti bela barva zelo zahtevna, sploh v spodnjem delu, a bele pajkice Pearl so poleti zelo dobrodošle. Ključno je, da čez damo nekaj daljšega, kot je denimo tunika, ki gre čez zadnjico in je širše oblike.

Z bleščicami

Zelo ljubka različica Lelosi pajkic! Bleščice danes najdemo povsod in jasno je, da jih nosimo tudi čez dan, če pa so na pajkicah, toliko bolje. Všeč mi je potisk vrtnice na pajkicah Ilmenite in kombinacija med črno in temno zeleno. Top ostaja pri istih barvah, sicer vidim te pajkice tudi s črno boho bluzo, s širokimi rokavi.

S stranskimi žepi in živalskim vzorcem

Ta stranski živalski vzorec na modelu Adelina naredi pravzaprav vse. In ta model je neverjetno mehak in prijeten na koži, tudi zelo elastičen zato, da omogoča čudovito gibanje in udobje. Fascinira me, kako gre zraven blazer. Res neverjetno in dokaz, da lahko pajkice spremenimo v nekaj več. Vedno.

Slonokoščene hlače

Priznam, da so me 24/7 hlače Farrah zelo presenetile. mehke kot druga koža, zelo prilagodljive in meni je ta barva všeč, ker vedno deluje elegantno. Tudi zato sem se odločila za pleten top in jopo, zdi se mi, da je vedno dobro, če v modi najdemo kontraste.

Kratke hlače

Poletna sezona zahteva tudi barve, super je, če se lahko z njimi poigramo. Kratke hlače Jamaica so idealne za prosti čas, kolesarjenje, sprehode in tudi za na plažo. Pri LELOSI najdete enake kopalke tako, da lahko tik ob morju ustvarite popoln look.

Avtorica: Lorella Flego