Poletni val popustov: pripravi se na poletje ☀️ - 25 % na drugi kos. Uporabi kodo: LELOSI25 🎁 Brezplačno darilo pri vsakem nakupu nad 100 €! 🎁

Spomladanski LELOSI in kako ga kombinirati

V današnjem hitrem in stresnem življenjskem tempu je skrb za dobrobit in mentalno zdravje ključnega pomena. Eden izmed najboljših načinov za doseganje tega je, namenjanje časa sebi, tako imenovanega “me time”. Ta koncept vključuje obdobja, ko se osredotočimo izključno nase, na svoje potrebe in želje, brez zunanjih motenj in pritiskov. Raziskave so pokazale, da ima redno namenjanje časa zase številne pozitivne učinke na naše fizično in psihično zdravje. Med “me time” je pomembno, da nam je udobno in se počutimo sproščeno, zato igrajo oblačila ključno vlogo. Izbira primerne garderobe za te trenutke lahko še dodatno izboljša naše počutje in samozavest. Pri izbiri oblačil za prosti čas je ključno, da so ta udobna in prijetna za nošenje. Mehki materiali, kot so bombaž, flanel ali viskoza, so odlična izbira, saj omogočajo koži, da diha, ter zagotavljajo prijeten občutek na koži. Oblačila, ki se prilegajo telesu, a hkrati omogočajo gibanje, so idealna za sproščene dejavnosti, kot so branje, meditacija ali sproščujoči sprehodi.

Tudi ta mesec sem na spletni strani LELOSI našla kar nekaj zanimivih kosov in jih kombinirala po svoje.
To je moj izbor za mesec junij.

Zračne poletne hlače in top s čipko

Te hlače so zelo posebne zato, ker so s strani odprte, kar omogoča lahek korak in tudi svežino, sploh poleti, ko postanejo dnevi noro topli (hlače so trenutno razprodane, a ne skrbite, ponovno pridejo na začetku junija!). Kombinirala sem jih z izredno mehkim in udobnim topom s čipko (ta je v resnici kar spodnja majica) v bež barvi. Dodala sem jopo in ohranila naravne tone, ki so mi zelo pri srcu.

Ali poznate skort?

Zanimiv kos, saj združuje oprijete pajkice in kratko krilo. Skort je hibridni kos, saj je spredaj videti kot krilo, vendar ima spodaj všite pajkice, ki zagotavljajo dodatno udobje in praktičnost. Je priljubljen predvsem zaradi svoje vsestranskosti in uporabnosti, saj omogoča večjo svobodo gibanja kot klasično krilo, hkrati pa ohranja zelo udobno noto.

Capri pajkice

Tako udobne, da jih kar ne bi slekla ... Resnično mehke, elastične in zelo prijetne na koži. S temno modro in belo barvo je nemogoče zgrešiti, zato sem temu kosu dodala top z volančki in golimi rameni, za razigran videz. Tokrat sem obula zaprte špagarice, sicer gre za kombinacijo, ki jo lahko nosimo tudi z nizkimi sandali ali športnimi copati.

Must have: črne kopalke

Pri LELOSI najdete kar bogat izbor kopalk (tukaj je zgornji del in tukaj spodnji), sama pa sem izbrala povsem enostavne, črne, podložene, spodnji del se zaveže na bokih. Ker sem ves čas barvito oblečena, sem si tokrat zaželela nekaj črnega in preprostega. Zraven sodijo sončna očala (ta model je res top!) in super funkcionalna brisača, ki ima na zadnji strani žep z zadrgo - ko greste v vodo, lahko vanj pospravite telefon ali denar.

Pižama

Ta turkizna barva me je klicala! Mehka in udobna pižama je tako lepa, da hitro postane najbolj priljubljen kos za nošenje doma in za vse tiste trenutke, ko si želimo, da nam je udobno, da smo sproščene in v družbi najboljše knjige. Všeč mi je tudi to, da je z dolgimi rokavi, saj me ponoči hitro zebe, ta material pa je pravi zame!

Na spletni strani LELOSI pa seveda najdete še veliko več!

Avtorica: Lorella Flego