Poletni val popustov: pripravi se na poletje ☀️ - 25 % na drugi kos. Uporabi kodo: LELOSI25 🎁 Brezplačno darilo pri vsakem nakupu nad 100 €! 🎁

Lelosi malo drugače in skozi moje oči

Priznam, da so mi bližje elegantna oblačila, kot oblačila za prosti čas, in rada udobno telovadim, zato nosim trenirke in pajkice takrat, ko sem obkrožena z utežmi ali sem doma in uživam zelo mirno življenje. Po drugi strani pa se je v zadnjih letih moda zelo spremenila in nam zato ponuja vse več športnih izdelkov. Moda si torej želi biti tudi udobna, kar ne preseneča glede na vse, kar smo v zadnjih letih doživeli (in preživeli). Kot modna navdušenka sledim trendom, zato mi moda za prosti čas res ni tuja in vidim, da jo vse več žensk z veseljem nosi tudi vsak dan.

Tokrat sem bila postavljena pred pravi izziv: kaj ko bi v roke prijela nekaj kosov znamke Lelosi, ki slovi po udobnih oblačilih, in jih vključila v svojo garderobo? Seveda sem takoj privolila: izzivi so mi všeč, po drugi strani sem bila tudi zelo radovedna, kaj se bo iz tega rodilo. In tako je nastala današnja modna zgodba, malo drugačna, a hkrati zelo moja; kose za prosti čas sem vključila v svojo garderobo in jih interpretirala po Lorellino. Zanimivo, kako ima pravzaprav vsaka stvar, ki jo oblečemo, vsaj dva obraza: lahko je povsem vsakdanja, lahko pa zelo izvirna, celo romantična, morda drzna ali svečana.

Če ste pripravljene, začnemo!

Prva kombinacija: roza top s potiski – kolekcija Airmesh, top Cassiopea

Želela sem ujeti te lepe spomladanske barve in cvetlične vzorce, ki dejansko prinašajo lepo vreme. Vijola mi je od nekdaj zelo blizu, kot barva tretjega očesa, intuicije in meditacije. Tako je športen top našel svoje mesto z vijola hlačami z visokim pasom in jakno iz bukleja, ki je pravi must have tega leta. Obula sem pete, seveda vijola!

LELOSI MALO DRUGAČE IN SKOZI MOJE OČI – FOTO: ZEN

Druga kombinacija: body za oblikovanje postave - body Olympia

Kos, ki bi ga morala prav vsaka izmed nas imeti v omari in marsikdaj na sebi. A nisem pomislila na to, da bi ga popolnoma skrila, ker je bil zelo lep, udoben, elastičen in prav nič prosojen. Črna in bela sta zmagovalni, če temu dodamo pikčasti motiv, potem imamo popolnost. Midi krilo in blazer, sandali s pikami, vse je zelo usklajeno in, kot vidite, prav nič športno.

LELOSI MALO DRUGAČE IN SKOZI MOJE OČI – FOTO: ZEN

Tretja kombinacija: temno modre hlače – pajkice Relaxed, Blue Tornado

Športne, mehke, zelo padajoče in rahlo retro zaradi oblike, ki spominja na 70. leta. Ko sem jih zagledala, sem takoj pomislila, da mi v spomin prikličejo črte, in zato sem se s slednjimi tudi poigrala. Bombaž na bombaž torej, temno modra in bela za mornarski slog, ki ne gre nikoli iz mode. Dodala sem bele usnjene športne copate in torbico iz rafije.

LELOSI MALO DRUGAČE IN SKOZI MOJE OČI – FOTO: ZEN

Četrta kombinacija: oprijete kavbojke – kavbojke New York

Velik izziv zame, ki načeloma nosim ohlapne. A te so tudi prijetne na koži, čeprav res oprijete, kot druga koža. Da sem jim čisto odvzela športen pridih, sem uporabila čipko. Tovrstnih bluz ni nikoli dovolj in res so lepe z jeansom; dodam še bel blazer, ki je poleg črnega must have za vse priložnosti. Ostajam pri nizkih petah, ker ne maram kombinacije med oprijetimi linijami in salonarji, se mi zdi vedno preveč. Sicer je, kot vedno, stvar okusa.

LELOSI MALO DRUGAČE IN SKOZI MOJE OČI – FOTO: ZEN

Peta kombinacija: jeans mini krilo – jeans krilo Nevada

Tudi ta jeans me je zelo presenetil zaradi elastičnosti. Če bi bila stara 20 let, bi morda to krilo kombinirala z visokimi špagaricami, tako pa so se mi zdele primerne balerinke, ki jih obožujem. Poigrala sem se s pletenim brezrokavnikom, kosom, ki zelo zaznamuje letošnjo pomlad. Cekar je že skoraj nujen, ker diši po dopustu in lepem vremenu.

LELOSI MALO DRUGAČE IN SKOZI MOJE OČI – FOTO: ZEN

Šesta kombinacija: pajkice, moj največji izziv – pajkice Special Edition, Hera

Da jih spremenim v nekaj drugačnega, celo s seksi noto, sem se poigrala z različnimi elementi: čipkasti top, svilena bluza, kaftan z resicami in rezultat me je res navdušil. Ta etno pridih je pri meni vedno dobrodošel, ker nekako diši po daljnih krajih; povrh vsega sem se poigrala z dolžinami, kar je pri pajkicah ključno. Ne pozabimo, da mora biti zadnjica pokrita.

LELOSI MALO DRUGAČE IN SKOZI MOJE OČI – FOTO: ZEN

Z rezultatom sem zelo zadovoljna in priznam, da sem se med stiliranjem tudi prijetno zabavala.

🙂 Hvala, Lelosi, za super zanimiv izziv!

Avtorica: Lorella Flego