LELOSI se vrača na sejem vseh sejmov – Mednarodni obrtni sejem (MOS)!

Od srede, 18. 9., do nedelje, 22. 9., vas vabimo, da nas obiščete in se osebno prepričate o izjemnem udobju naše jesenske kolekcije. Na našem razstavnem prostoru boste lahko iz prve roke preizkusili, zakaj je LELOSI sinonim za udobje!

Kaj vas čaka:

  • oblačila za ženske, moške in otroke;
  • legendarne, nebeško mehke pajkice – na voljo s potiski, dodatki v videzu usnja ter kristalčki, idealne tudi za prihajajoče hladnejše dni;
  • 24/7 hlače, ki omogočajo brezhiben prehod iz poslovnih obveznosti v sproščeno družabno življenje;
  • najmehkejše pižame LELOSI za vso družino;
  • spodnje perilo za ženske, moške in deklice;
  • ekskluzivne jesenske novosti, ki vas bodo navdušile!

Vse to po posebnih sejemskih cenah, ki jih ne smete zamuditi! Ob nakupu enega ali dveh izdelkov vas bomo nagradili z 20 % popustom, ob nakupu treh ali več izdelkov pa celo s 30 % popustom.

Najdete nas v hali A, na razstavnem prostoru A12.

Se vidimo na MOS!

Blagovna znamka LELOSI že 5 let navdušuje ljubitelje udobja z inovativnimi materiali, ki so izjemno mehki, nežni do kože in prilagojeni aktivnemu življenjskemu slogu. Naša oblačila so zasnovana tako, da se kot druga koža prilegajo telesu, zagotavljajo popolno svobodo gibanja in neprimerljivo udobje.

Kar se je začelo z ikoničnimi pajkicami, je danes preraslo v celovito ponudbo oblačil, ki od glave do pet oblečejo vso družino. Z vsakim novim kosom osvajamo srca modnih navdušencev po vsej Evropi. Na MOS-u pa vam ponujamo ekskluziven vpogled v naše najnovejše jesenske kreacije, ki jih boste kmalu našli v naši ponudbi.

Pridite in odkrijte svet udobja LELOSI – čaka vas nekaj posebnega!