Poletni val popustov: pripravi se na poletje ☀️ - 25 % na drugi kos. Uporabi kodo: LELOSI25 🎁 Brezplačno darilo pri vsakem nakupu nad 100 €! 🎁

LELOSI IN GONI PONY: Gon'm LELOSI na Vršič

Prizorišče je napolnila čudovita energija! Fotograf: RED BULL GONI PONY © Jure Makovec

Kljub muhastemu vremenu se je ob 10. obletnici retro praznika Goni Pony zbrala zelo pisana in raznovrstna druščina, ki je uživala v čudovitem vzdušju. Ljubitelji koles Pony so se na jubilejnem dogodku ponovno spopadli z vršiškimi serpentinami in tekmovali, kdo bo prekosil svojevrsten slog in samega sebe. V barvitih odpravah smo tudi mi pognali na vrh Vršiča, na eni od najbolj atraktivnih kolesarskih dirk v Sloveniji, kjer smo morali premagati 24 znamenitih serpentin in 800 višinskih metrov … Seveda, v oblačilih LELOSI! Le kako bi lahko manjkali?

Ker dober glas seže v deveto vas, je tudi letošnja jubilejna prireditev privabila največ kolesarskih navdušencev do sedaj. Na stojnici LELOSI, kjer so lahko od blizu spoznali našo najnovejšo poletno kolekcijo, smo se družili tako s tekmovalci kot tudi z njihovimi navijači. Pripravili smo tudi izjemno zabavno tekmovanje. Sodelujoči so morali uporabiti mojstrske trike, da so se z legendarnim 20-paličnim kolesom povzpeli na najvišji slovenski prelaz. Na koncu pa smo z največjim veseljem podelili 10 bogatih nagrad, med njimi tudi SUP in WindSUP.

Tekmovalci so prejeli kolesarske kape LELOSI – bila je ljubezen na prvi pogled! Fotograf: RED BULL GONI PONY © Jure Makovec

Kakšni so vtisi? Neverjetni! Popolna dirka, krasni ljudje in dejstvo, da potiski ne bodo šli nikoli iz mode! Dekleta in fantje iz podjetja LELOSI komaj čakamo, da gremo naslednje leto zopet v klanec. In hvala vsem, ki ste se oglasili pri nas v razstavnem kotičku in delili dobro voljo z nami ter naprej v svet!

To smo mi! Ekipa LELOSI! Fotograf: LELOSI ekipa

Avtorica: Jerneja Duhovnik