Pajkice za vsako priložnost?

Od leta 2020 so trenirke in pajkice postale skoraj nepogrešljivi kos garderobe za najrazličnejše priložnosti, vključno z bolj formalnimi in poslovnimi dogodki. Sama jih najraje nosim za tiste priložnosti, za katere so bile prvotno namenjene – torej za šport in prosti čas, saj mi nudijo izjemno udobje in svobodo gibanja. Vendar pa z novimi materiali in kroji rada eksperimentiram in jih vkomponiram v trendovske stajlinge, pri tem pa vedno pazim, da ne kršim kodeksa oblačenja, kot je na primer poslovni kodeks.

Za trendovske kombinacije so mi še posebej všeč hlače s širokimi hlačnicami, kot so na primer pajkice Relaxed Alma. Te lahko uspešno vključim v šik stajling s suknjičem za bolj elegantno priložnost.

Enako lahko storim tudi z bermuda hlačami Pearl, ki jih nosim tako v športnih kombinacijah kot tudi v bolj trendovskih, saj so zelo vsestranske. Obožujem jih v kombinaciji s supergami za sproščen in hkrati moden videz.

Še en kos, ki ga zelo rada vključim v svoj stil, so bermuda hlače Osprey. Te so idealne za športne aktivnosti, a jih lahko zlahka preoblikujem tudi v bolj sofisticiran outfit, na primer s kombinacijo z elegantno bluzo ali suknjičem.

Kar mi je pri izdelkih LELOSI res všeč, je njihova izjemna mehkoba in udobje, ki jih nudijo pri nošenju. Prav tako mi zagotavljajo pravo podporo tam, kjer jo potrebujem, ne da bi pri tem pozabili na modne kroje, ki omogočajo, da jih nosim ne le za šport in prosti čas, ampak tudi za druge priložnosti. LELOSI združuje udobje in stil na edinstven način.

Pripravila: Tjaša Kokalj Jerala