Poletni val popustov: pripravi se na poletje ☀️ - 25 % na drugi kos. Uporabi kodo: LELOSI25 🎁 Brezplačno darilo pri vsakem nakupu nad 100 €! 🎁

Retro stil LELOSI na Goni Pony! 🚴‍♀️✨

Že komaj čakaš, da ga gon'š na vrh Vršiča, ampak nimaš pojma, kaj obleči, da boš kul, retro in da boš oblačila z malce stiliranja še kdaj nosila? Vabimo te na spletne poličke LELOSI, kjer lahko poiščeš navdih za svoj retro look. Naj tvoj stil zasije kot še nikoli prej!


Retro vaditeljica aerobike

Ko pomisliš retro, pomisliš na aerobiko, neon barve in oprijete kolesarke. Turkizna majica in pisane kolesarke z dinamičnimi vzorci so popolna izbira. Geometrični dizajni in eksplozija barv bodo zagotovo pritegnili pozornost vseh, ki bodo gon'li na Vršič. Za dodaten retro pridih dodaj še švic trak, pa boš brez dvoma izstopala!

Poletna kraljica diskoteke

Poletje je tu in čas je za svež, barvit videz! Postani prava poletna kraljica diskoteke z zapeljivim športnim topom LELOSI, ki v kombinaciji s shortsi v cvetličnih vzorcih pričara poletni utrip. Ta stajling združuje športno eleganco in neizmerno udobje. Dopolni ga s svetlimi supergami in neustavljivo energijo, ki jo kažeš na plesišču in na kolesu.

Barvita kolesarska diva

Iščeš nekaj unikatnega, a še vedno retro? Postani prava barvita kolesarska diva z roza športnim topom LELOSI v kombinaciji s kolesarkami, ki so poslikane z abstraktnimi vzorci. Ta stajling je namenjen tistim, ki želijo izstopati s stilom in samozavestjo. Pripravi se, da boš Vršič osvojila v nepozabnem slogu!

Gon'm z LELOSI! 🚴‍♂️💨

Naj tvoj retro videz zasije na Vršiču in naj se ti vsi priklonijo za vrhunski retro stil ter energijo!