Plapolajoča oblačila LELOSI: poletna lahkotnost na vsakem koraku

Poletje je čas, ko naša oblačila kličejo po lahkotnosti, udobju in stilskem izražanju. Medtem ko se temperature dvigajo, je pomembno, da izberemo oblačila, ki omogočajo koži, da diha, obenem pa ohranijo eleganco in trendovski videz. Pri LELOSI smo poskrbeli za popolne kose, ki bodo to poletje osvojili tvoje srce. Odkrij našo kolekcijo poletnih hlač s širokimi hlačnicami in mrežasto krilo Reina, našo popolno izbiro za samozavestne ženske, kot si ti!

Obleci poletne hlače LELOSI in zapleši v objem sončnim žarkom

Poletne hlače LELOSI smo zasnovali za vse, ki obožujejo neomejeno gibanje, ne da bi pri tem pozabile na stil. Te hlače so popoln spremljevalec na vsakem koraku poletja. Široke hlačnice z razporkom poskrbijo za zračen občutek in elegantno silhueto, medtem ko lahkoten in trpežen material nudi izjemno udobje. S temi hlačami lahko samozavestno počneš karkoli – greš na večerni zmenek, po opravkih po mestu ali celo v službo.

Zakaj so poletne hlače LELOSI nepogrešljive v tvoji garderobi?

 

Široke hlačnice z razporkom
Plapolajo z vsakim tvojim korakom, kar jim doda pridih prefinjene elegance in sproščenosti.
Lahek in trpežen material
Hlače so izdelane iz materiala, ki je dovolj lahek, da ti bo tudi v največji vročini prijetno.
Trendovski kroj
Poseben kroj ti bo zagotovil, da boš vedno videti uau. Izbiraš lahko med takšnimi s trakom v pasu, ki ga lahko zelo modno zavežeš, in takšnimi, ki imajo spodaj kratke pajkice (shorts), zato te ne bo skrbelo, da bi pokazala preveč.
Unikaten dizajn
Oblikovali smo jih tako, da boš z njimi resnično videti fantastično. Boš izbrala enobarvne ali take s potiskom? Odločitev je povsem tvoja! Lahko pa si za različne priložnosti zamisliš vedno drugačne.

Zate smo pripravili dva povsem drugačna stajlinga, kako jih lahko kombiniraš.

Description of Image 1

Stajling: ulična eleganca

Ko se boš odpravila na sproščen sprehod po mestu ali na kavico s prijateljicami, lahko poletne hlače kombiniraš z lahkotno belo bluzo ali tank topom. Če boš svojemu outfitu dodala še sandale s paščki ali natikače ter veliko slamnato torbico, bo tvoj videz popoln. Kaj pa nakit? Verižica in uhani s poletnim motivom bodo poskrbeli za dodaten sijaj. Ta stajling bo popoln za sproščeno popoldne v mestu, ko boš želela biti kot modna diva, ki pa bo nosila zelo udobna oblačila.

Description of Image 2

Stajling: poletje v pisarni

Čeprav so te hlače kot nalašč za sproščene trenutke, jih lahko zlahka prilagodiš tudi poslovnemu okolju. Obleci jih s klasičnim topom in elegantnim suknjičem. Dodaj balerinke ali nizke salonarje, ki so lahko v barvi hlač, in večjo torbico, kamor boš spravila vse, kar potrebuješ za uspešen dan. S tem videzom boš v pisarni oddajala profesionalnost, hkrati pa ti ne bo vroče in ne boš se počutila utesnjeno v uradnih oblačilih.

Mrežasto krilo Reina: sproščeno in zapeljivo

Krilo Reina je odličen kos za tiste dni, ko želiš biti oblečena malo bolj igrivo. Mrežast material je popoln za vroče poletne dni, saj omogoča pretok zraka in lahkotnost gibanja. Krilo je spredaj krajše, zadaj pa daljše, kar daje videzu dinamičnost in eleganco. Gre za oblačilo, ki bo v trenutku poživilo tvojo poletno garderobo in te spremljalo na vsakem koraku.

Zakaj je mrežasto krilo Reina must-have kos tega poletja?

 

Mrežast material
Material je izjemno lahkoten in zračen, idealen za poletne dni, ko potrebuješ nekaj več svežine.
Asimetrična dolžina
Krilo je spredaj krajše in zadaj daljše, kar mu doda pridih ekstravagance in dinamike.
Večnamenska uporaba
Nosila ga boš lahko čez kopalke, kratke hlače, pajkice ali kavbojke, kar ti bo omogočalo nešteto stilskih kombinacij.
Unikaten dizajn
Ko boš oblekla mrežasto krilo Reina, boš dejansko oblečena zelo izvirno. Prepričani smo, da boš zadovoljna sama s sabo, požela pa boš tudi veliko komplimentov.

Zate smo pripravili dva povsem različna stajlinga.

Description of Image 1

Stajling: dan na plaži

Mrežasto krilo Reina bo top za dan, ki ga boš preživela na plaži. Lahko ga boš oblekla čez svoje najljubše enodelne ali dvodelne kopalke. Prisegaš lahko na japonke ali natikače. Velika platnena torba in sončna očala sta must-have dodatka za poletje. Ta stajling bo osupljiv za trenutke, ko si boš želela brezskrbno uživati, a boš hkrati videti kot fotomodel z naslovnice revije.

Description of Image 2

Stajling: večerno druženje s pridihom glamurja

Ko poleti pade mrak, lahko mrežasto krilo Reina oblečeš čez črne kratke hlače ali jeans kratke hlače. Z elegantnim črnim tank topom in sandali z vrtoglavo visoko peto boš videti kot filmska zvednica. Mini torbica živahne barve bo celoten stajling popestrila, medtem ko bo minimalističen srebrn nakit razkrival, da v sebi skrivaš tudi nežno plat. Ta stajling bo izvrsten za prvi, drugi, tretji … zmenek ali večerjo s prijatelji.

Modni nasvet

Lahkotna oblačila, kot so poletne hlače in mrežasto krilo Reina, so popolna izhodišča za ustvarjanje različnih stajlingov. Ne pozabi eksperimentirati z dodatki! Torbice z naravnimi elementi, kot sta lesen ročaj ali slamnata tekstura, se odlično podajo k lahkotnim materialom. Pri obutvi izberi sandale, espadrile, natikače, japonke, balerinke, pravzaprav takšno obutev, ki jo imaš najraje in v kateri je tvoj korak zelo poskočen. Karkoli boš izbrala, poskrbi, da boš oblačila nosila samozavestno – to je najboljši modni dodatek, ki obstaja! Ne odlašaj – obišči našo spletno trgovino in se to poletje modno razvajaj. Ideje za outfit pa deli še z našimi sledilci na Facebooku in Instagramu.

Avtorica: Nikolina Koljanin