Čudovit družinski dogodek v BTC Ljubljana

V soboto, 18. maja 2024, je trgovina LELOSI v BTC Ljubljana, v pritličju dvorane A zaživela v pravljičnem vzdušju. Festival nakupov in zabave je pritegnil številne družine, ki so uživale v pestri ponudbi dogajanja in ugodnosti. Kakšno presenečenje smo pripravili mi?

Pravljično presenečenje za najmlajše

Najmlajše sta obiskali Vila Eksena in Elza, ki sta poskrbeli za pravljično vzdušje. Otroci so peli in se fotografirali s svojima priljubljenima junakinjama, ki sta s svojim nastopom izvabili nasmehe na obraze vseh prisotnih. Dogodek je bil resnično nepozaben, saj so se deklice in dečki zavrteli ob glasbi, prisluhnili zgodbam in se popolnoma predali čarobnosti trenutka.

Lara, 6 let: "Elza je moja najljubša junakinja! Zelo mi je bilo všeč, ko smo skupaj peli in plesali."

Luka, 5 let: "Vila Eksena je bila tako zabavna! Slikal sem se z njo in bil sem zelo vesel."

Mamica Tina: "Moji hčerki sta uživali. Pa tudi jaz. Dogodek je bil resnično super! Ponovite še kaj takšnega!"

Mamica Ana: "Festival nakupov in zabave je bil popoln dan za našo družino. Otroci so uživali v predstavi, midva z možem pa sva našla odlična oblačila po super ugodnih cenah."

"Odzivi so bili čudoviti. Otroci so bili navdušeni nad interakcijo z junakinjama, starši pa nad možnostjo, da si ogledujejo našo ponudbo in nakupujejo brez skrbi za svoje otroke. Nasmehi otrok so bili dokaz, da smo ustvarili pravo čarobno vzdušje. Otroci so poznali prav vse pesmi, z navdušenjem plesali in se tudi česa koristnega naučili od junakinj. Zelo nas je razveselilo, ko smo izvedeli, da so se nekateri obiskovalci pripeljali v Ljubljano tudi iz zelo oddaljenih kotičkov Slovenije. Vila Eksena in Elza sta bili pravi hit, kar se je videlo v nasmehih otrok in številu fotografij, ki so jih starši posneli," je izpostavila Mateja Živoder, vodja oddelka Offline marketing pri LELOSI.

Mamice in očki nakupovali oblačila za vso družino

Medtem ko so otroci uživali v druženju z junakinjama, so mamice in očki izkoristili akcijsko ponudbo in nakupovali kakovostna oblačila za vso družino. Skratka, trgovina LELOSI je bila polna zadovoljnih obiskovalcev, ki so uživali tako v prijetnem vzdušju kot tudi ugodnih cenah.

Mateja Živoder je povedala, kaj nas je navdihnilo, da smo se odločili organizirati takšen dogodek. "Želeli smo ustvariti prav poseben dogodek, ki bi privabil družine in jim omogočil, da preživijo prijeten dan skupaj. Pri LELOSI verjamemo, da nakupovanje ne sme biti samo opravilo, ampak prijetno doživetje. Z dogodkom smo želeli združiti nakupovanje z zabavo in ustvariti čarobne trenutke za vso družino. Mislim, da nam je to tudi uspelo."

Dogodek je bil izjemno uspešen in pri LELOSI smo veseli, da smo lahko ustvarili čaroben dan za številne družine. Ravno te dni se že veselimo prihodnjih dogodkov, na katerih bomo ponovno združili nakupovanje z ustvarjanjem nepozabnih trenutkov za vse generacije. Pripravljamo še veliko presenečenj, zato nas spremljajte na Facebooku in Instagramu ali se prijavite na e-novice,da boste pravočasno izvedeli vse podrobnosti.


Pripravila: Nikolina Koljanin