Poletni val popustov: pripravi se na poletje ☀️ - 25 % na drugi kos. Uporabi kodo: LELOSI25 🎁 Brezplačno darilo pri vsakem nakupu nad 100 €! 🎁

Presenečenje LELOSI v brezplačnih darilnih paketih Vesela nosečka in Baby

Naj ti bo med nosečnostjo udobno!

Ko se začneš pripravljati na prihod novega člana družine, se podaš na izjemno potovanje, polno čustev, pričakovanj in radovednosti. Nosečnost ni le fizično stanje, temveč tudi obdobje devetih mesecev, katero prinaša spremembe in nove izzive. V teh posebnih trenutkih je ključnega pomena, da si obkrožena s tistimi, ki te podpirajo, da prisluhneš svojemu telesu ter se kadarkoli in kjerkoli počutiš dobro. Da ti bo na vsakem koraku udobno, pa bo poskrbel LELOSI.

Pripravljena na prihodnost s paketom Vesela nosečka

Brezplačni darilni paket Vesela Nosečka prinaša toplo, srčno in praktično podporo bodočim mamam. Ta edinstven paket so zasnovali z mislijo na tvoje dobro počutje in prihodnost tvojega malega čudeža, dobiš pa ga v šoli za starše. V njem se skriva tudi presenečenje LELOSI - bon v vrednosti 20 EUR, ki ti bo omogočil, da boš osvežila svojo omaro in si privoščila oblačila, ki te bodo udobno objemala med nosečnostjo ter po njej.

Modni navdih za nosečnico

Naš namig za nakup so pajkice Matylda in Bluebell, pri katerih si boš lahko elastični pas nastavila tako, kot ti bo najbolj ustrezalo. Ponašajo se z elastičnostjo, tako da ti bo resnično udobno med raznovrstnimi pripravami na prihod novega družinskega člana, sprehodi, sproščanjem, gledanjem televizije, branjem knjige, vadbo, pospravljanjem doma … Visok pas bo nudil prijetno oporo tvojemu rastočemu trebuščku, po porodu pa ga boš lahko preprosto samo zavihala navzdol. Pajkice ne bodo izgubile oblike in ti bodo ravno prav tudi po nosečnosti. Resnično smo mislili na nosečnice in mamice, ker si želimo, da boš v teh pomembnih obdobjih življenja samozavestna in ti bo udobno vedno in povsod.

Pajkice Maylda in Bluebell so odlična izbira med nosečnostjo in po porodu.

Veselo materinstvo s paketom Baby

V slovenskih porodnišnicah mamice ob rojstvu otroka že 18 let obdarijo z brezplačnim darilnim paketom Baby. Tudi vanj smo priložili posebno darilo zate – bon v vrednosti 20 EUR za nakup na spletni strani LELOSI ali v fizični trgovini LELOSI, ki se nahaja v BTC Ljubljana, v Hali A.

Vsak dan bo tebi in tvojemu otroku prinašal zanimiva doživetja, svojevrstna spoznanja in občudovanja vredna odkritja. Z darilom ti želimo pomagati ustvariti spomine, ki jih boš dragoceno hranila v srcu, in se pripraviti na novo, prečudovito poglavje v življenju. Da ti bo udobno in prijetno pri vseh aktivnostih, lahko izbiraš med pestro paleto kolekcij LELOSI. Prav vsa oblačila so ustvarjena iz materiala, ki ohranja naravno dihanje kože, nudi neizmerno udobje in je prijeten na otip. Izbira je bogata, zato boš za vsako priložnost in aktivnost našla točno to, kar potrebuješ, da se boš lahko svobodno gibala. Prav tako pa sledimo zadnjim modnim trendom, zato smo ustvarili pajkice, hlače, fluffyje, skorte, puloverje, jope, kavbojke, krila, perilo za oblikovanje postave, kopalke … s katerimi bo tvoj vsakdanjik bolj barvit.

Trenirka LELOSI je popolna izbira za modno navdušene mamice.

Mateja Živoder, z oddelka Offline marketing pri LELOSI, pojasnjuje: "Pri LELOSI razumemo, da sta nosečnost in obdobje po porodu čas, ko se ženske srečujejo s številnimi spremembami in izzivi. Eden izmed teh izzivov je zagotovo tudi izbira oblačil, ki morajo biti udobna, praktična in obenem lepa." Dodaja, da smo ponosni, da naša oblačila ne zahtevajo posebne "nosečniške" različice, saj se prilagajajo spremembam telesa med celotnim procesom nosečnosti in po porodu. "Priprava na prihod otroka je že sama po sebi finančno zahtevna, zato smo prepričani, da ženske lahko prihranijo pri nakupu posebnih nosečniških oblačil z našo ponudbo. Verjamemo, da si vsaka ženska zasluži oblačila, v katerih se počuti udobno, samozavestno in privlačno, ne glede na to, v kateri fazi svojega življenja se nahaja." Obenem poudarja, da z oblačili LELOSI ne samo, da izpolnjujemo potrebe naših strank, temveč tudi skrbimo za okolje. Uporabljamo trajnostne in trpežne materiale, kar zagotavlja, da bodo naša oblačila trajala več sezon in ostala kot nova.

Modni navdih za mamico

Biti mama je čudovito, a nova vloga prinaša tudi nove izzive in obveznosti. Prepričani smo, da ti bo šlo odlično, zaupaj svojemu čutu in ne pozabi prositi za pomoč. Da pa boš v vsakem trenutku videti super in se boš lahko neobremenjeno posvetila dojenčku, obenem pa boš videti stilsko oblečena, se obleci v trenirko LELOSI. Ne samo, da boš navdušena nad njeno udobnostjo, všeč ti bo tudi mehak material, ki bo božal tvojo kožo. Opremljena s praktičnimi detajli, kot so žepi, vrvica v pasu, zadrga in kapuca, boš kos vsemu, kar te čaka, hkrati pa boš v vsakem trenutku videti urejeno. Ker bo v tvojem središču ves čas otrok in morda ne boš imela ur in ur za urejanje ter oblačenje, pa je LELOSI poskrbel, da boš vozičkala v trendovski trenirki, ki se bo popolnoma prilegala tvoji postavi in te ne bo zategovala. Prepričani smo, da boš našla popolno zase, saj so na voljo v unikatnih potiskih, barvnih odtenkih, prav tako lahko daš prednost takšni z zračno mrežico ali izjemno topli, glede na vremenske razmere. Vsak dan si boš lahko po svojih željah ustvarila sodoben in moderen videz, nad katerim boš več kot zadovoljna.

Avtorica: Nikolina Koljanin