Poletni val popustov: pripravi se na poletje ☀️ - 25 % na drugi kos. Uporabi kodo: LELOSI25 🎁 Brezplačno darilo pri vsakem nakupu nad 100 €! 🎁

Spomladanski hit: kolekcija AirMesh

Si ljubiteljica udobne in stilsko dovršene mode? Te že vidimo kimati? Potem si na pravem mestu. Vabimo te, da razigrano in radovedno vstopiš v svet kolekcije LELOSI, ki smo jo poimenovali AirMesh. Predstavljamo ti edinstvene kose oblačil, ki so z detajli združili točno to, kar potrebuješ v toplejših dneh. Ne glede na to, ali iščeš oblačila za sproščene sprehode po mestu ali športne aktivnosti na prostem, te bo kolekcija AirMesh popolnoma prevzela s svojo zračno mrežico. Želiš izvedeti več o tej prečudoviti kolekciji, ki je pravzaprav pravi spomladanski hit? Beri naprej …

Barbara Birsa, vodja razvoja pri LELOSI in idejna snovalka kolekcije AirMesh, nam je zaupala: "Hlače AirMesh so naš prodajni hit za tople dneve in vse tiste trenutke, ko ne želiš obleči oprijetega oblačila. Prav naše stranke so bile tiste, ki so si želele še zgornji del oblačila, jopico, in s to idejo smo razvili poleg le-te še dodatne izdelke in vse skupaj združili v edinstveno kolekcijo AirMesh. Top z zračno mrežico na hrbtni strani je idealen sopotnik za toplejše dneve, prav tako smo želeli našim klasičnim pajkicam s krilom dodati nov, svež videz. Kapa je odlična dopolnitev celotnega outfita."

Kolekcija AirMesh je popolna za spomladanske in poletne dni.

Zagotovo se ti poraja vprašanje, kdo je bil v njenih mislih pri oblikovanju kolekcije AirMesh, kakšno žensko si je predstavljala, da nosi oblačila AirMesh. Razložila nam je, da je ta kolekcija idealna za vse tiste, ki si želijo udobja in mehkobe, ki si želijo počutiti fantastično tudi v toplejših dneh. Oblačila so popolna izbira za prosti čas, športne aktivnosti in zakaj ne - tudi za službo.

Kako pa je v kolekcijo vključila koncept zračne mrežice? "Mrežica AirMesh omogoča, da so oblačila zračnejša in zato res udobna v toplejših dneh, obenem pa je zanimiva tudi strukturno. Pri snovanju kolekcije smo želeli združiti oba koncepta. Mrežico smo uporabili na tistih delih oblačil, ki so po navadi najtoplejši, obenem pa smo mislili tudi na končni videz oblačila, ki je preprosto moral biti atraktiven in moden. In uspelo nam je super združiti oboje!"

Barbara Birsa nam je razkrila, kaj loči kolekcijo AirMesh od drugih kolekcij in, ali obstajajo edinstvene podrobnosti, na katere je še posebej ponosna. "Material AirMesh, zračnost in udobje so tri besede, ki opisujejo kolekcijo. Zelo sem ponosna na to, da imamo res celovito kolekcijo, pri kateri lahko izdelke med seboj kombiniraš in se lepo dopolnjujejo tudi z ostalimi izdelki v naši ponudbi."

Zakaj se boš zaljubila v kolekcijo AirMesh?

Udobnost brez primerjave

Prav vsa oblačila AirMesh ti bodo podarila neprimerljivo udobje in svobodo gibanja, po čemer že dolgo hrepeniš. Zaljubila se boš v njih na prvi pogled. Ja, to bo tvoja ljubezen. In kar naenkrat bodo vsa oblačila kolekcije AirMesh zložena na vrhnji polici v omari, tako da jih boš imela vedno na dosegu, ko se ti bo obetalo novo doživetje.

Elegantna in praktična zasnova

Oblačila AirMesh združujejo brezčasno eleganco z izjemno praktičnostjo, ki ti bo omogočala, da se boš počutila odlično v vsaki situaciji. V takšnih oblačilih boš videti čudovito ob različnih priložnostih in tega se boš seveda dobesedno zavedala. Samozavestno boš z vzdignjeno glavo zrla naokrog in pozdravila igrivost vsake sekunde, minute, ure …

Barbara Birsa: "Material AirMesh, zračnost in udobje so tri besede, ki opisujejo kolekcijo."

Povečana zračnost

Zahvaljujoč zračni mrežici AirMesh ti ne bo prevroče tudi, ko se bodo temperature dvigale. Zračna mrežica namreč povečuje zračnost, ne glede na to, kako aktivna boš. Pozabi na nadležno potenje, kolekcija AirMesh je resnično tvoja prijateljica tudi pomladi in poleti.

Usklajeni dizajni in barve

Usklajeni dizajni in barve ti bodo omogočili, da boš posamezna oblačila iz kolekcije AirMesh domiselno kombinirala med seboj, kar ti bo dalo številne možnosti za ustvarjanje edinstvenih videzov. Zate pa imamo tudi modni nasvet! Če želiš pustiti uau vtis, kjerkoli se boš pojavila, pa lahko hlače, pajkice s krilom (skort), tope in jope modno uskladiš s kapami z enakim dizajnom. In ja, vedno si boš rade volje poveznila kapo LELOSI na glavo, saj ima prilagodljiv obseg (pozabi na nadležno tiščanje), narejena je iz lahkega, mehkega in hitrosušečega materiala (zato jo boš z veseljem nosila, ko bo sonce pripekalo in ti boš imela v mislih, da se moraš zaščititi pred škodljivimi sončnimi žarki, obenem pa boš želela še vedno oddajati, da si domača na modni sceni). Ampak to še ni vse: če obožuješ pajkice, te že čakajo, da jih barvno uskladiš z jopami in topi AirMesh ter s prej omenjenimi kapami.

Popolna izbira za pomlad in poletje

Kolekcija AirMesh je kot nalašč za pomlad in poletje, saj so na voljo lahkotna in zračna oblačila, primerna za toplejše dni.

Material ohranja naravno dihanje kože

Jope, topi, hlače in skorti so iz materiala, ki bo nežno božal tvojo kožo, obenem pa ohranjal njeno naravno dihanje. Oblačila bodo tvoja druga koža in ti boš navdušenje želela deliti še z vsemi svojimi prijateljicami in sodelavkami.

Bogata izbira

O, ja, mislili smo na vse. Lahko se boš oblekla od glave do pet in boš videti zelo modno. Izbiraš lahko med jopami, topi, hlačami in skorti. Zaradi edinstvenega detajla – zračne mrežice – boš v spomladanskih in poletnih dneh prisegala le na takšna oblačila.

Kolekcija AirMesh tudi za moške

Seveda nismo pozabili tudi na moške. Za njih smo ustvarili mehke in raztegljive hlače AirMesh, ki se ponašajo z udobjem in praktičnostjo. Všeč jim bo elastičen pas, nastavljiva vrvica in stranska žepa z zadrgo. Zračna mrežica je samo bonus, zaradi katere bodo le-te postale njihove najljubše hlače v prostem času.

Hlače AirMesh so mehke in raztegljive, primerne za številne prostočasne aktivnosti.

Spomladanski modni nasvet

Že premetavaš svojo omaro in si pripravljaš, kaj boš nosila letošnjo pomlad? Katera oblačila se bodo skupaj s tabo zakorakala v pomladno modno obdobje? Barbara Birsa je izpostavila: "Ženske bi se morale oblačiti tako, da se v izbranih oblačilih vedno počutimo dobro. Prihajajo toplejši meseci, bodimo drzne in si oblecimo barvita oblačila z raznimi potiski. Kombinirajmo jih med seboj. Pokažimo pomlad in pozitivno energijo toplih sončnih žarkov tudi z našimi oblačili."

Kot vidiš, kolekcija AirMesh prinaša revolucijo udobja in stila, ki je primeren za vsak dan. Z edinstveno zračno mrežico, ki zagotavlja svežino in udobje, ter elegantnimi dizajni in barvami, boš trendseterka. Prav vse bodo želele posnemati tvoj stil. Prav vse te bodo spraševale, kje si kupila tako navdušujoča oblačila, ki kar kličejo po živahnosti v tvojem življenju.

Avtorica: Nikolina Koljanin