Poletni val popustov: pripravi se na poletje ☀️ - 25 % na drugi kos. Uporabi kodo: LELOSI25 🎁 Brezplačno darilo pri vsakem nakupu nad 100 €! 🎁

Rešitev, ko želiš največjo dozo udobja: 24/7 hlače in pajkice Relaxed

24/7 hlače in pajkice Relaxed so 'must have' v omari vsake ženske

V svetu, ki se hitro spreminja, ženske iščemo oblačila, ki nam omogočajo neomejeno gibanje pri našem 'multitaskingu', ne da bi pri tem žrtvovale svoj stil in udobje, ki nam je izredno pomembno. Pri LELOSI smo se odločili posvetiti prav temu izzivu, zato smo si zamislili dve izvirni kolekciji. 24/7 hlače in pajkice Relaxed so prava rešitev zate!

24/7 hlače: udobne in modne za vse priložnosti

Za ženske, ki dan preživimo sede v pisarni, sodni dvorani, predavalnici ali za blagajno več ur, je ključnega pomena, da so naša oblačila prilagodljiva in udobna. Že dolgo nazaj smo se odpovedale neelastičnim in utesnjujočim hlačam, izdelanim iz materialov, ki povzročajo neprijeten občutek. 24/7 hlače zagotavljajo brezmejno udobje, pri tem pa nam ni treba žrtvovati elegantnega videza. Ker vemo, da nisi velika ljubiteljica likanja, a sovražiš zmečkana oblačila, smo jih ustvarili iz materiala nove generacije, iz najlona, ki se ne mečka in lepo pade po nogah. Povrh tega pa ti bo neprekosljiva vsestranskost teh hlač omogočala nemoteno prehajanje med različnimi aktivnostmi, ne glede na to, ali boš vodila sestanek, ali si zapisovala predavano snov, ali se sproščala na 'after work partyju' ali v klubu v poznih večernih urah.

Poglej si 24/7 hlače!

24/7 hlače zagotavljajo brezmejno udobje, pri tem pa nam ni treba žrtvovati elegantnega videza.

Pajkice Relaxed: mehke, udobne in neoprijete

Po napornem delovnem dnevu si zaslužimo čas, ko se damo na 'off'. Vidimo le še sedežno in serije ali knjigo. Morda, morda daljši sprehod s psom ... V takšnih trenutkih so popolna rešitev neoprijeta oblačila - pajkice Relaxed z ravnimi hlačnicami. Še vedno boš videti 'kul', urejeno, a nič te ne bo zategovalo. No, zahvalila se nam boš tudi za vikend, ko se boš odpravila na tržnico in se boš s prijateljico dobila na kavi v centru. Oblečena boš udobno, a še vedno modno. V kombinaciji s puloverjem ali jopo LELOSI boš poskrbela za 'casual' videz, nad katerim bo navdušena tudi tvoja prijateljica.

Poglej si pajkice Relaxed!

Pajkice Relaxed so odlična rešitev, ko ne želiš nositi oprijetih oblačil.

V svetu, kjer ženske vse bolj cenimo udobje in stil, so 24/7 hlače in pajkice Relaxed postale ključni del naše garderobe. Pri LELOSI razumemo potrebo po oblačilih, ki ne vežejo, stiskajo, ne povzročajo neprijetnega občutka, obenem pa potrebo po takšnih, da bomo kadarkoli in kjerkoli videti trendovsko. Z našima inovativnima kolekcijama ti ponujamo priložnost, da se boš počutila udobno in samozavestno v vsakem trenutku dneva. Da boš polna energije, ne glede, kaj boš počela. Da boš dobre volje in ne boš nezadovoljna z izbiro oblačil, ki jih boš nosita tisti dan. 24/7 hlače in pajkice Relaxed so odgovor na tvoje iskanje udobnih oblačil.

Pripravila: Nikolina Koljanin