- 35 % na drugi kos. Uporabi kodo: LELOSI35

LELOSI Bamboo material


V LELOSI smo sledili trendom in poslušali svoje stranke, rezultat pa je naša prva kolekcija iz bambusa, revolucionarnega trajnostnega materiala, ki te bo navdušila z neskončnim udobjem. Razišči edinstvene dizajne in se obleci v mehkobo, ki te bo naravnost očarala.
Predstavljamo briljantni bambus iz LELOSI

Bambus ljubi sonce, vpija sončne žarke in stremi k nebu. Morda ravno ta ljubezen do toplote in svetlobe dela oblačila iz bambusa tako brezmejno popolna za poletje. Lahkotnost, zračnost in mehkoba. To so kvalitete, pridobljene z ekološko prijaznim proizvodnim postopkom, s katerim proizvajamo čudovito elegantne in praktične kose oblačil, ki celo ščitijo pred škodljivimi UV-žarki.

V LELOSI verjamemo, da lahko dobro izgledamo le, če se tako tudi počutimo. Naš cilj je, da izgledaš dobro in se počutiš odlično na naraven način. In zato smo razvili nov, revolucionaren material iz bambusa, ki na področju mode postavlja nove standarde.

Bambusna tkanina je hipoalergena, nadvse mehka In omogoča koži, da diha. Obenem pa odvaja več vlage kot celo najboljši organski bombaž. Prepričani smo, da bo bambus hitro postal eden od tvojih najljubših materialov.

Ponosni smo na to, da izbiramo daljšo pot. Bližnjice v modni industriji imajo pogosto uničujoč vpliv na okolje, kulturo in kakovost bivanja! Naša nova poletna bambusna linija pa izvira iz trajnostnih pridelkov in proizvodni postopek je bil natančno razvit v skladu z naravnim okoljem. Celo naša embalaža je izdelana iz bambusa!

HIPOALERGEN
SUPER MEHEK, SUPER MOČEN
DOBER ZA PLANET
ODPOREN NA UV ŽARKE