- 35 % na drugi kos. Uporabi kodo: LELOSI35

★★★★★ Ocenjeno s 4,9 od 5 Popolno prileganjeIzberi največje udobje Dolge pajkice
 Poglej video

POPOLNOST SICER NE OBSTAJA, A PRI LELOSI SMO SE JI PRIBLIŽALI.

Visok 8 cm pas

V LELOSI pajkicah se počutiš udobno pri vseh aktivnostih. Za to poskrbi visok 8 cm pas, zahvaljujoč kateremu pajkice vedno ostanejo na svojem mestu.

Material, ki diha

Material LELOSI pajkic odlikuje inovativna membrana, ki ustvarja pretok zraka in odvaja vlago. Na ta način je poskrbljeno, da tvoja koža diha in se ne poti.

Izjemna mehkoba LELOSI vlaken

LELOSI vlakna so nežna, a hkrati izredno trpežna. So najboljši približek naravni organski svili, zato ti zagotovijo nepremagljivo udobje pri vsem, kar počneš.

0 % prosojnost

V LELOSI oblačilih si lahko vedno brezskrbna, saj material ni prosojen in ti omogoča neomejene možnosti kombiniranja različnih barv in stilov.

Mocha

28 €

Fiesta

32 €

Chic

30 €

Lotus

30 €

Dandelion

30 €

Grace

30 €

Cibele

30 €

Sicily

30 €

Queen

30 €

Elegance

30 €

Black mamba

28 €

Ocean

28 €

★★★★★

LELOSI pajkice so moj absolutno najljubši kos oblačila v omari! Razlog za to je, da lahko te pajkice nosim dobesedno ob vsaki priložnosti: med vadbo, sprehodi v naravi, počitkom doma, pa tudi v poslovni ali elegantni različici, če jih pravilno kombiniram. Všeč sta mi tudi raztegljivost in mehkoba materiala. Počutim se, kot da so res moja druga koža! Toplo jih priporočam, če sta pri nakupovanju oblačil vaši prioriteti udobje in funkcionalnost!

Neda N.

★★★★★

LELOSI pajkice so izjemno mehke in udobne. Ne morem si zamisliti boljšega materiala. Najboljše pajkice za domačo pisarno, pa tudi za sprehode v naravo.

Andrea C.

★★★★★

Samo en stavek, s katerim bom povedala vse … LELOSI pajkice so TOP!!!!

Tina Z.

Pogosta vprašanja

Priporočamo pranje na programu za občutljivo perilo pri 30 stopinjah. Pred pranjem oblačila obrnite tako, da bo tisk na notranji strani.
Sušenje v sušilcu ni dovoljeno.
Ne uporabljajte belila!

Pri izbiri velikosti si pomagajte s tabelo, ki jo najdete pri vsakem artiklu v spletni trgovini.
Če se tudi po pregledu tabele ne morete odločiti, katera velikost bi bila za vas najbolj ustrezna, nam lahko pišete na info@lelosi.si in z veseljem vam bomo pomagali.

Pajkice so neprosojne. Delna prosojnost se lahko pojavi le pri prekomernem raztezanju materiala, zato je pomembna izbira ustrezne velikosti.

LELOSI pajkice imajo visok pas, so zelo raztegljive, ne tiščijo, zato so mnoge noseče stranke navdušene nad njimi. Je pa seveda odvisno tudi od postave in velikosti trebuha.

Seveda jih lahko zamenjate. Pojdite na obrazec za vračila. Tam dobite vse potrebne informacije. Za več informacij nas lahko kontaktirate na info@lelosi.si in z veseljem vam bomo pomagali.


Pridruži se več kot 800.000
zadovoljnim uporabnicam